Nazaj na seznam zadetkov

Krovska dela Šoštanj, Savinjska, TESARSTVO, SIMON GRUDNIK S.P.

Streha je del hiše, ki mu ne posvečamo veliko pozornosti, v primeru, da ni dobro narejena, pa hitro opazimo. Če gradite ali le sanirate in potrebujete dobrega tesarja, vam je v Šoštanju, na Savinjskem, na voljo pri podjetju TESARSTVO, SIMON GRUDNIK S.P., ki je znano po kakovostnih krovskih delih.

Naše podjetje uspešno sodeluje pri gradnji različnih objektov v Šoštanju in na Savinjskem, dobro sodelujemo s strokovnimi delavci in naročniki, nam v prid govorijo mnoge pohvale in priporočila, kar nam daje dodaten zagon za dobro opravljena krovska dela.

Načrtujemo, postavljamo lesene strešne konstrukcije, podporne stebre in druge lesene dele.

Na vašo željo vgradimo strešna okna in ostale zaključne elemente (snegolovi, strelovodi, žlebovi ...).

Pomemben del pri krovskih delih pa je tudi izbira izolacije. Streha je namreč vrh objekta in topel zrak je vedno pri vrhu, zato je pomembno, da je izbrana dobra izolacija, da v hladnejših mesecih toplotne izgube niso prevelike in s tem tudi pretirano metanje denarja skozi "okno" za ogrevanje.

Dobro tesarstvo Šoštanj, Savinjska

  • Ste za klasično, dvokapno streho ali bi raje imeli bolj moderen videz objekta in ste se odločili za ravno streho?

  • Je streho vašega objekta poškodovalo neurje?

  • Je čas za menjavo strešne kritine?

Pokličite podjetje TESARSTVO, SIMON GRUDNIK S.P. iz Šoštanja, Savinjske in z veseljem se bomo odzvali z dobro ponudbo.

Pred izvajanjem krovskih del, pa se pri nas radi dobro pripravimo. To pomeni, da si ogledamo streho pred izvajanjem popravila ali načrte pri postavitvi nove.

S stranko radi sklenemo natančne dogovore v izogib kasnejšim morebitnim zapletom. Če do teh pride, pa kar brez skrbi, pri nas jih rešimo v vaše zadovoljstvo, saj se zavedamo, da nas bo zadovoljna stranka rad priporočila znancem.

Pokličite nas že danes, če potrebujete kakovostna krovska dela v Šoštanju na Savinskem in z veseljem vam bomo uredili ostrešje, ki bo dolgo služilo svojemu namenu.