Nazaj na seznam zadetkov

Krovska in kleparska dela, Osrednja Slovenija

Za krovska in kleparska dela v Osrednji Sloveniji, se obrnite na podjetje TESARSTVO RANCINGER d.o.o., saj je daleč naokoli poznano kot top ponudnik!  

Nudimo vam celovite storitve, saj se pri nas s krovskimi in kleparskimi deli ukvarjajo naši profesionalni, natančni, zanesljivi in usposobljeni strokovnjaki, ki pa vam bodo znali tudi odlično svetovati in vas orientirati. 

Krovska in kleparska dela sta dve povezani, a ločeni storitvi, ki se uporabljata za gradnjo in vzdrževanje streh in strešnih sistemov.

Krovska dela vključujejo namestitev strešnega materiala in strešnih konstrukcij, kot so strešna konstrukcija, strešna izolacija, strešna kritina in strešna okna. Krovska dela zahtevajo strokovnost in izkušnje, da se doseže kvaliteten in trajen rezultat, saj streha zagotavlja zaščito stavbe pred različnimi vremenskimi vplivi.

Kleparska dela pa se uporabljajo za izdelavo oblog dimnikov, kaminov, opečnih oblog, žlebov, snegolovov in drugih kleparskih elementov. Kleparska dela zahtevajo natančnost, saj se uporabljajo za gradnjo in vzdrževanje struktur, ki so odgovorne za odvod vode, dima in toplote iz stavbe.

Tesarska dela: Izdelava in vgradnja lesenih konstrukcij, kot so stropi, tlake, okna, vrata, stopnišča, pohištvo in drugi leseni elementi v stavbah. Tesarstvo zahteva natančnost, izkušnje in znanje o lesu, kot tudi o gradbenih standardih.

Lesene konstrukcije, ki jih izdelujemo, so lahko zelo raznolike. Tesarstvo se uporablja tako za novogradnje kot za obnovo starih objektov, kjer se lesene konstrukcije in elementi obnavljajo in ohranjajo.

Vsi opisani procesi zahtevajo strokovnost in izkušnje, da se doseže kvaliteten in trajen rezultat.

Izkoristite akcijo na krovska in kleparska dela v Osrednji Sloveniji ter si priskrbite top ponudbo tudi vi!

Kaj vse vam nudimo v podjetju TESARSTVO RANCINGER d.o.o.?

  • krovska dela,

  • kleparske dela,

  • tesarska dela,

  • strešna okna ter

  • izolacijo.

Pri svojem delu si želimo tesnega sodelovanja s stranko, saj nas zanimajo vse njihove želje in zahteve, da končne izdelke kar najbolj približamo vaši ideji, ker vemo, da tako dosežemo zadovoljstvo, ki pa je za nas na prvem mestu. 

S podjetjem TESARSTVO RANCINGER d.o.o. lahko pričakujete prvovrstno kakovost izvedenih storitev ter krovskih in kleparskih del, smo zelo prilagodljivi in korektni, prav tako pa vam nudimo konkurenčne cene. 

Za kvalitetno izvedena tesarska, krovska, kleparska ali ostala dela, ki vam jih nudimo po vsej širši okolici Osrednje Slovenije, boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte peko navedenih kontaktov. Vabimo pa vas tudi k ogledu naše spletne strani. 

Veselimo se sodelovanja z vami!