Nazaj na seznam zadetkov

Iščete izvajalca za izvedbo betonske kritine vašega doma? Našli ste ga!

Dolenjska je regija, kjer delujemo in za vas kakovostno izvedemo betonsko kritino. S pomočjo betonske kritine si boste zagotovili odlično zaščito strehe v različnih vremenskih razmerah, tudi v primeru neurja s točo ali vetrom.

Prednost betonskih strešnikov je tudi v tem, da vpijajo zelo malo vode, zaradi česar vaša streha ne bo utrpela poškodb zaradi vlage in zmrzali.

TESARSTVO IN KROVSTVO Jože Grlica s.p. vam uredi krovske storitve učinkovito, dosledno, natančno, kvalitetno in v najkrajšem možnem času.

Z našim strokovnim znanjem ter dolgoletnimi izkušnjami na področju izvedbe betonske kritine vam zagotovimo kakovostno montažo. Imamo veliko število referenc in pozitivnih odzivov naših strank.

Nudimo vam tudi občasne do -10% akcijske popuste, zato ne odlašajte in si priskrbite svojo top ponudbo še danes.

Betonsko kritino vam montiramo na področju Dolenjske regije

Locirani smo v dolenjski regiji in storitve montaže betonske kritine izvajamo na tem področju.

Uporabljamo le najbolj kakovostne materiale, ki so preverjeni, in opremo, ki je specializirana za krovska dela, ker tako optimiziramo naše delo. Pazimo pa tudi na varnost pri izvajanju kritja.

Naši krovci so zanesljivi in odgovorni, delo pa opravljajo predano iz zavzeto. Vedno upoštevajo želje naših strank in vam po potrebi svetujejo.

Betonska kritina je izjemno trdna in vpija zelo malo vode. Je odporna na mraz, točo, veter, kisline in UV žarke. Betonska streha ne gori. Polega tega pa tudi prihrani energijo, saj je toplotno izolativen material.

Sporočite nam svoje želje in nam pošljite povpraševanje. Dogovorili se bomo o želenih rokih dokončanja dol ter ostalih podrobnostih.

Vaša streha bo tako kmalu oblečena v novo betonsko kritino, vi pa zadovoljni v svojem domu.