Nazaj na seznam zadetkov

Krovstvo in kleparstvo, TECTA - AF d.o.o.

Podjetje TECTA - AF, krovstvo, kleparstvo in montaža lahkih konstrukcij, d.o.o. iz Trzina, osrednje Slovenije, je pravi naslov za krovska in kleparska dela.

Gradite na novo ali prenavljate? Mi smo tisti, ki vam bomo uredili varno, trdno in vzdržljivo streho za vaš dom, poslovni objekt, halo ali katerikoli drug objekt. A ne samo to, uredimo vam lahko tudi montažo lahkih konstrukcij, kot na primer:

  • nadstreškov za vozila,

  • pred vhodi v stavbo,

  • terase ...

Dela izvajamo kjerkoli po Sloveniji, po dogovoru pa tudi drugje.

Bi želeli za izvedbo najti pravega krovca in kleparja, da bi vam streha dolga leta služila in bila odporna na točo, veter, močno sonce in druge vremenske razmere? Po tem smo tu za vas mi. TECTA - AF d.o.o. vam napisano uredi.

Za varnost, udobje in dober izgled

Veliko je ljudi, ki varčujejo na vsakem koraku, a pri gradnji se to ne obrestuje vedno. Pri nas vam svetujemo glede na vaše želje in zmogljivosti. Mogoče je začetni vložek v nekaterih primerih malce višji, a gledano na dolgi rok, se vam investicija izplača, včasih celo povrne.

Ker se na krovstvo in kleparstvo spoznamo, vam znamo dobro svetovati. Pred izvedbo se vedno pogovorimo z naročnikom, lahko nam pokažete primere, skice, fotografije vaših želja, mi pa se bomo potrudili, da realiziramo naročeno.

Streh je več oblik in uporaba današnjih materialov nam omogoča urediti marsikaj. Pokličite nas in se pozanimajte o možnostih. Pri nas sledimo novostim na domačem in tujem trgu in se jih trudimo predstaviti naročnikom.

Več o nas vam zaupamo ob telefonskem pogovoru ali v živo.

Vabljeni, da nas kontaktirate.