Nazaj na seznam zadetkov

Krovstvo in stavbno kleparstvo Dolenjska

Streha Škofljanc je družinsko podjetje z daljšo zgodovino delovanja v dejavnosti krovstva in stavbnega kleparstva. Strehe postavljamo, prekrivamo in obnavljamo po vsej Dolenjski, kjer imamo sedež, po dogovoru pa seveda tudi na drugih lokacijah v Sloveniji.

Z veseljem se odzovemo na vaše povpraševanje, ko iščete dobro krovstvo oziroma dobrega kleparja za vašo streho. Ko stopite v stik, se dogovorimo za ogled obstoječega stanja in vam zagotovimo svetovanje glede vseh vprašanj, ki jih vaša streha odpira.

Streha Škofljanc d.o.o. je vaš naslov za krovstvo in stavbno kleparstvo na Dolenjskem

Niste prepričani, ali bi želeli klasično dvokapnico, bolj zapleteno strešno konstrukcijo? Kakšna strešna kritina bo najbolj primerna tako estetsko kot z ekonomičnega in praktičnega vidika? Naše krovstvo in stavbno kleparstvo bo poskrbelo, da dobite rešitev, ki vam bo všeč, ki bo časovno in finančno sprejemljiva za vas ter seveda, da bo izvedba zagotavljala dolgo življenjsko dobo strehe še naslednjim generacijam.

Zagotovite si top ponudbo za krovstvo in stavbna kleparska dela na Dolenjskem

Poskrbeli smo že za številne strehe na Dolenjskem. Tako na zasebnih kot tudi drugih objektih. Pri tem nas vedno vodijo strokovnost, znanja in izkušnje, končni cilj pa so zadovoljni naročniki, ki nas priporočajo za najboljše krovstvo in stavbno kleparstvo na Dolenjskem.

Tako lahko rastemo in se razvijamo ter zmoremo na trgu izpolniti najrazličnejše zahteve in izzive, ki jih prinaša krovska dejavnost.

Naše storitve:

  • Prekrivanje streh z vsemi vrstami kritin.

  • Montaža strešnih oken Velux.

  • Tesarstvo (postavitev nadstreškov, ostrešij, frčad).

  • Polaganje izolacije.

  • Izdelava kleparskih izdelkov (žlebovi, žlote, odtočne cevi, okenske police, dimniške obrobe ...).

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, fleksibilna in strokovno usposobljena. Poznani smo kot pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Ne odlašajte in kontaktirajte naše Krovstvo in kleparstvo, saj smo za vas vedno na voljo.