Nazaj na seznam zadetkov

Krovstvo, prekrivanje strehe, menjava in prenova je enostavna, ko imate ob sebi zanesljivo podjetje GP PROZ d.o.o.

Vsi si želimo imeti dobro opravljene storitve in zanesljive izdelke, a tu je potrebno malo sreče, predvsem pa dober izbor mojstra, ki mu zaupate storitve, ki jih potrebujete. In to vam pri podjetju GP PROZ, gradbene storitve, d.o.o. zagotavljamo.

Z nami do nove strehe, dobre prenove ali popravila. Svoje delo dobro opravljamo, k temu pa pripomorejo dobre izkušnje in znanje nadgrajeno z izkušnjami.

Pred samo izvedbo se dogovorimo za ogled objekta, kjer se tudi sami podrobneje predstavimo. Prisluhnemo željam, svetujemo, razrešujemo dileme, predlagamo, pomagamo tudi pri izbiri materialov, naredimo finančni okvir in če je interes tudi z vaše strani, poskrbimo za izvedbo del.

Naše odlike:

  • korektnost,

  • prilagodljivost tako objektu kot vam,

  • strokovnost,

  • diskretnost,

  • veliko izkušenj s področja krovstva.

Pomembno nam je, zadovoljstvo naročnikov, saj je to najboljša reklama za naprej.

Streha je najbolj izpostavljen del objekta, zato mora biti dobro narejena.

Vse stvari in deli na objektu sčasoma začnejo kazati znake obrabe. Ti se velikokrat začnejo veliko prej, preden jih sami opazimo. Najbolj pa so lahko te nesanirani in oskrbljeni deli problematični pri ostrešjih, kajti ob slabi strehi je težje adaptirati notranjost, oziroma je za to potrebujemo več časa in finančnih sredstev.

Dobro narejena streha, pa se občutno pozna tudi pri ogrevanju, predvsem na finančnem delu, saj porabite manj energije in tako privarčujete.

Pri nas se potrudimo k vsakemu naročniku, najsi bo to privat oseba ali podjetje, pristopiti individualno in poskrbeti za najbolj optimalno izvedbo. Pri tem si pomagamo s pravimi materiali, katere smo spoznali preko izkušenj, strokovnim znanjem in seveda pripomočki in pravimi stroji.

Največ težav na ostrešjih povzroča kondenzacija, na podlagi katere streha izgubi trdnost, resno grožnjo predstavljajo pa tudi razne živali, predvsem glodavci. Vzemite si čas in periodično pregledujte svoje ostrešje, ko pa mislite, da bi bil pravi čas za popravilo in menjavo, pa se posvetujte s strokovnjakom, pokličite GP PROZ, gradbene storitve, d.o.o.