Nazaj na seznam zadetkov

Mega Team, kvaliteten arhitekturni biro

Mega Team velja za kvalitetno arhitekturno podjetje, ki naročnikom projektiranje in svetovanje na področju načrtovanja zasebnih, javnih oziroma poslovnih ter kmetijskih objektov.

Podjetje za arhitekturo je bilo več kot 20 let nazaj ustanovljeno v Kranju, kjer biro deluje še danes, a prepoznavnost smo v zadnjih letih močno razširili tudi izven Kranja in Gorenjske regije.

Naše projekte vidite po celi Sloveniji.

Kaj pomeni kvalitetno arhitekturno načrtovanje v našem podjetju

Arhitekturno podjetje Mega Team sestavlja izkušen kader učinkovitih, usposobljenih, izobraženih strokovnjakov, ki v arhitekturi delujejo po najvišjih standardih kvalitete.

Za doseganje takšne kvalitete sodelujemo tudi z zunanjimi sodelavci iz različnih področij.

Seveda kvalitetno pomeni tudi funkcionalno oziroma uporabno in estetsko. Ker pa to za vsakega naročnika pomeni nekaj drugega, z vsakim investitorjem oziroma stranko delamo individualno.

Zagotavljamo korekten pristop in se trudimo ustvarjati kvalitetne arhitekturne rešitve, ki so trajnostne, znotraj naročnikovega proračuna, in jih je možno realizirati v dogovorjenih rokih.

Razumemo naročnika v smislu estetike in uporabnosti arhitekture, v iskanju kreativnih rešitev pa spoštujemo tudi tradicijo in seveda dobre prakse ter arhitekturne predpise.

Stranke pravijo, da bi naše arhitekturno podjetje izbrale še enkrat

Z vami smo od ideje do izvedbe. Med naše storitve sodijo:

  • Idejni projekt (IDP)

  • Projekt za pridobitev gradbenga dovoljenja (PGD)

  • Projekt za izvedbo (PZI)

  • Projekt za razpis (PZR)

  • Projekt izvedenih del (PID)

  • Pooblaščen nadzor v fazi gradnje

Kot vsak kvaliteten arhitekturni biro seveda v fazi izdelave idejnega projekta uporabljamo 3D simulacijo. Nudimo izdelavo renderjev in 3D modeliranje in tudi fotmontaž.

Za vse dodatne informacije in individualno ponudbo, nas pokličite ali brezplačno oddajte povpraševanje preko obrazca.