Nazaj na seznam zadetkov

Kvaliteten dermatolog Prekmurje, LIDIJA PUSTAI ŠAFARIČ, s.p.

Dermamed je dermatološka ambulanta, v kateri vas pričakujemo kvalitetni dermatologi v Prekmurju. Poleg dermatološke ambulante imamo tudi kozmetični salon, ki vam nudi celovite storitve na sledečih področjih:

  • pedikura,

  • masaže.

Naš kvaliteten dermatolog vam v Prekmurju nudi edinstveno storitev - konzultacijo preko spleta. Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate postopek in se izognete čakalnim vrstam.

Smo strokovnjaki, ki smo specializirani in usposobljeni na področju dermatologije in kozmetičnih storitev, kot sta na primer pedikura in masaže. K nam ste vabljeni vsi, ne glede na spol ali starost, saj odkrivamo in zdravimo kožna obolenja klasične dermatologije v vseh starostnih obdobjih. Specializirani smo za dermatokozmetološke storitve.

Koža je naš največji organ, a mu posvečamo premalo pozornosti. Paziti moramo, da ne prihaja do večjih težav ali celo bolezni kože. Velikokrat govorimo o estetiki kože, a pozabimo, da je za estetski videz in lepoto najbolj pomembno zdravje. Za to smo v Prekmurju na voljo kvalitetni dermatologi.

Ambulanta za dermatologijo Dermamed ter kozmetični salon za pedikuro in masaže, Lidija Pustai Šafarič s.p.

Kar se tiče dermatološke ambulante Dermamed, vam nudimo vse v zvezi z dermatologijo. K nam ste vabljeni na pregled, posvet in terapije. Zaupajte nam pri obolenjih kože, las in nohtov. Kvalitetni dermatologi v Prekmurju smo pravi naslov pri boleznih lojnic, pri aknah, boleznih kapilar, pri različnih vrstah dermatitisov, infektivnih obolenjih, motnjah poroženevanja povrhnjice, pri motenem delovanju pigmentacije, pri manjših kožnih izrastkih, izpadanju las...

Kot kvaliteten dermatolog, v naši ambulanti v Prekmurju izvajamo sledeče storitve:

  • dermatoskopija - z ročnim dermatoskopom pregledamo pigmentna znamenja in spremembe na koži

  • skarifati - odvzamemo luske ter bis kužnega materiala za mikrobiološko obdelavo

  • kriokavstika s tekočim dušikom, lapiziranje - uporablja se pri zdravljenju virusnih bradavic, molusk, kondilomov in aktiničnih keratoz

  • fototerapija - zdravimo določena obolenja

V kozmetičnem salonu vam nudimo pregled in svetovanje kvalitetnega dermatologa, nego obraza, nego aknaste in problematične kože, diamantni piling, kemični piling, anti-age tretmaje, LED tretmaje za obnovo poškodovane kože, nego diabetičnega stopala, ročno klasično masažo, ročno limfno drenažo obraza in telesa, oblikovanje obrvi, klasično in medicinsko pedikuro, naravno manikiro in lakiranje...

Vabimo vas, da si ogledate celotno top ponudbo kvalitetnega dermatologa v ambulanti v Prekmurju in ponudbo kozmetičnega salona za pedikuro in masaže na naši spletni strani. Za vsa dodatna vprašanja stopite v stik z nami. Zagotavljamo vam spoštljiv in profesionalen odnos ter top pogoje sodelovanja s konkurenčnim cenikom. Ne odlašajte s povpraševanjem!