Nazaj na seznam zadetkov

Kvaliteten nakit, izdelovanje nakita, SLAVKA NERAD, s.p., Prekmurje

So vam všeč unikatni kosi in občudujete spretnosti ustvarjalcev? Si z veseljem kaj kupite in postavite v prostor ali podarite od različnih priložnostih?

Po tem je Ustvarjalna iskrica kot nalašč za vas. Nahajamo se v Črenšovcih, Prekmurje pa nas pozna po kvalitetnem nakitu, uporabnih in dekoracijskih izdelkih za vaš dom.

Med našimi izdelki najdete:

  • Prstane, uhane, ogrlice

  • Zapestnice

  • Skodelice, krožnike

  • Okraske

  • Sklede, vaze

Dosegljivi smo vam preko objavljenih kontaktov, našo stojnico pa najdete tudi na raznoraznih sejmov.

Kvaliteten, unikaten nakit ročne izdelave

Izdelava nakita in pot do končnega izdelka pa je prepredena s kar nekaj postojankami. Najprej se v glavi utrne ideja, nato jo spretne roke oblikujejo in dajo formo. Pri tem posegajo po kvalitetnih materialih.

Vi pa našo pot odločitev in dejanj potrdite z nakupom. S tem ne podpirate le našega dela, ampak naše ideje, odločitve, da delamo dobro in s srcem.

Ustvarjanje in izdelovanje kvalitetnega nakita ni industrijski proces, včasih se kaj zalomi, in nas pot popelje na pot novega odkritja, včasih ni prave ideje, včasih pa se zgodi presežek ustvarjalne energije. Taka je pot ustvarjalca.

Bi želeli imeti kak poseben kos nakita? Želite dekoracijo s posvetilom? Prisluhnemo tudi vašim povpraševanjem in idejam.

Ustvarjalna iskrica ustvarja za vas kvaliteten nakit. Prepričajte se o tem tudi sami.