Nazaj na seznam zadetkov

Kvaliteten promocijski material in vezenje tekstila Slovenija

V podjetju RAJKO CVETKO s.p. smo vam na voljo za kvaliteten promocijski material in vezenje tekstila. Po celotni Sloveniji veljamo za top ponudnika. 

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena za izdelavo kvalitetnega promocijskega materiala in vezenja na tekstil. V Sloveniji smo znani kot najbolj konkurenčni ponudnik. Naš odnos je profesionalen in korekten. Prav tako pa vam bomo znali tudi odlično svetovati.   

Na voljo smo vam za izdelavo kvalitetnega promocijskega materiala in vezenja tekstila v Sloveniji

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju izdelave kvalitetnega promocijskega materiala in vezenja na tekstil. Slovenija nas sicer pozna kot resnega, poštenega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Trudimo se, da je promocijski material, izdelan pri nas:

  • visokokakovosten,

  • cenovno dostopen,

  • estetsko oblikovan ter

  • izdelan v najkrajšem možnem času.    

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o izdelavi kvalitetnega promocijskega materiala in vezenja na tekstil, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!