Nazaj na seznam zadetkov

EXPERT EZ prevozništvo, proizvodnja, storitve, d.o.o. Ljubljana

Ulica Marije Drakslerjeve 19, 1000 Ljubljana
Prikaži številko

Kvaliteten selitveni servis Slovenija

EXPERT EZ d.o.o. je kvaliteten selitveni servis, ki svojim strankam nudi celovite storitve. Delujemo po vsej Sloveniji. Opravimo kompletne storitve, vključno z demontažo in montažo. Za prevoz blaga uporabljamo lasten vozni park, kar nam omogoča, da smo pri svojem delu hitri in učinkoviti. Na trgu se nahajamo že od leta 1993.

Kot kvaliteten selitveni servis vaše blago tudi zaščitimo in zapakiramo, da se med prevozom ne poškoduje. Selimo tudi težje predmete, med našo posebno ponudbo pa spadajo tudi selitve blagajn, trezorjev, sefov, klavirjev in industrijskih strojev.

Našemu kvalitetnemu selitvenemu servisu je vredno zaupati selitev stanovanj, saj pri svojem delu uporabljamo kvalitetno selitveno opremo. Stremimo k vašemu zadovoljstvu, zato vse kose pohištva ustrezno zaščitimo, da ga dostavimo nepoškodovanega.

S kvalitetnim selitvenim servisom po Sloveniji selitve niso več stresne

Kvaliteten selitveni servis seli tudi poslovne prostore. Selimo računalniško opremo, dokumentacijo in arhivska gradiva. Za vse posrbimo mi, da se vi lahko posvetite vašemu poslu. Dogovorimo se lahko tudi za najem kombija, tudi za tujino.

Posebna storitev kvalitetnega selitvenega servisa EXPERT EZ d.o.o. je dostava blaga iz IKEE Ljubljana. Naša ponudba obsega tudi odvoz na deponijo stare odslužene opreme. Uredimo tudi vnos kupljene opreme v stanovanje. Opravimo montažo regalov.

Odlikuje nas visoka mera strokovnosti, smo odgovorni, natančni, ažurni, zanesljivi in prijazni. Smo ciljno usmerjeni in selitve opravljamo varno, učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času.

Stopite v stik z nami, če potrebujete storitve kvalitetnega selitvenega servisa. Na voljo smo vam po vsej Sloveniji s top ponudbo.