Nazaj na seznam zadetkov

Kvaliteten servis in popravilo vozil

Je vaš jekleni konjiček otrpel okvaro? Je prišel čas za kvaliteten servis ali popravilo vozila? Avtoservisna delavnica Matic Ferk s.p. je pravi naslov. Ker smo uvrščeni med top ponudnike, nam lahko brez skrbi zaupate.

Na nas se obrača vedno več lastnikov vozil, ker poskrbimo, da je servisiranje vozila cenovno ugodno, hiter in predvsem kvalitetno izveden. Izvajamo strokoven avtoservis in vzdrževanje vašega vozila.

Kvaliteten servis in popravilo vozil zajema servis vozila na testni stezi, popravilo ali menjavo zavor, pregled tekočin in čistilcev, menjavo olja, vzdrževanje klima naprave, optični pregled podvozja...

Če menite, da potrebujete popravilo vozila, se oglasite pri nas. Poskrbeli bomo, da boste vožnjo nadaljevali varno in udobno.

Pravočasen servis vašega jeklenega konjička je hitrejši in cenovno prijaznejši od nujnih posegov. Poskrbite za varnost na cesti. Po potrebi pa opravimo tudi veliki avtoservis.

Kvaliteten servis in popravilo vozil po top ponudbi

Matic Ferk s.p. svojim cejenim strankam nudi tudi občasne akcijske ponudbe, zato ne odlašajte in se odločite za servis in popravilo vozil pri nas. Pri svojem delu uporabljamo:

  • le najbolj kakovostno opremo

  • in materiale

  • ter vgrajujemo le najboljše rezervne dele.

Naša ekipa je zelo natančna in ima oko za detajle. Smo zanesljivi in odgovorni, na prvo mesto pa postavljamo vašo varnost. Stranke nas izbirajo, ker smo zelo profesionalni, smo strokovno usposobljeni in upoštevamo vse dogovore vami.

Stopite v stik z nami, če bi vašemu jeklenemu konjičku namenili le najboljše. Kontaktirajte nas za kvaliteten servis in popravilo vozil.

Veselimo se vašega obiska.