Nazaj na seznam zadetkov

NITKAEU, popravljalnica in šivalnica, KRISTINA KUZMAN, s.p.

Mestni trg 3A, 3210 Slovenske Konjice
Prikaži številko
[email protected]

Kvaliteten šiviljski servis v Slovenskih Konjicah - obiščite Nitkaeu

Ste si kupili hlače, ki so predolge? Suknjič, ki bi ga bilo potrebno zožati, da bi bil kot ulit?

Za to težavo enostavno poskrbimo v šiviljskem servisu Nitkaeu.

Imate najljubši jeans, ki se je strgal? Ste na plašču izgubili gumbe? Je potrebna menjava zadrge ali nova podloga? V popravljalnici in šivalnici Nitkaeu poskrbimo tudi za to, da vaša stara oblačila spet izgledajo kot nova oziroma da jim podaljšamo življenjsko dobo.

In končno, smo za vas odprti tudi zato, da nam zaupate svoje ideje glede unikatnih kosov oblačil.

Naj gre za krilo, obleko, bolero, blazer, moško obleko ali kateri drug kos oblačila, dovolite, da ga izdelamo za vas.

Šivanje oblačil po meri

Vas čaka svečana priložnost, maturantski ples, valeta? Morda boste gost oziroma gostja na poroki in si želite imeti obleko po meri? Oglasite se v našem šiviljstvu in nam zaupajte, kaj si želite.

Prisluhnili vam bomo in vam znali tudi svetovati. Seznanjeni smo z modnimi trendi, a kar je bolj pomembno, imamo dolgoletne izkušnje in k izdelavi oblačil po meri pristopimo z veliko mero kreativnosti. Skupaj z vami pridemo do rešitve, odločimo se za kroj, ki bo popoln za vašo postavo, prav tako barvo ali barvno kombinacijo in vrsto blaga.

Naš cilj je, da vam je v oblačilih vedno udobno, da so funkcionalna, tudi če gre za elegantne, svečane kose in predvsem, da z njimi ostanete zvesti svojemu stilu. Tako se boste v oblačilu tudi najbolje počutili.

Šiviljska popravila in servis

Kot že rečeno, pa včasih že v trgovini najdete kos, ki bi bil popoln, če bi ga malo prekrojili. Lahko si ga privoščite, a ga pred nošenjem prinesite še k nam, da vam bo na koncu resnično pisan na kožo.

Prav tako razumemo, da imamo vsi doma oblačila, na katera smo malce čustveno navezani oziroma imajo sentimentalno vrednost. Tudi za takšna poskrbimo, da ostanejo lepa.

Obiščite nas še danes in se sami prepričajte v vse napisano.