Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna CNC obdelava aluminijastih odlitkov, KLJUČAVNIČARSTVO MAČEK d.o.o.

KLJUČAVNIČARSTVO MAČEK d.o.o. iz Logatca, je podjetje, ki je specializirano za kvalitetno CNC obdelavo aluminijastih odlitkov. Sicer pa so naše dejavnosti poleg CNC obdelave tudi sledeče:

  • CNC razrez in krivljenje pločevine,

  • CAD/CAM modeliranje,

  • varjenje.

Smo strokovnjaki za kvalitetno CNC obdelavo aluminijastih odlitkov, ki obsega izdelke po naročilu, svetovanje, izdelavo 3D modela, izdelavo CNC programa, obdelavo ter končno obdelavo. Nudimo vam rezkanje in struženje na sodobnih CNC strojih.

Naše podjetje je svojo pot pričelo pisati že skoraj 65 let nazaj, k smo pričeli z obrtno dejavnostjo. Pri kvalitetni CNC obdelavi aluminijastih odlitkov spoštujemo vse standarde in vaše želje. Sodelujemo predvsem s slovenskimi naročniki, ki pa svoje končne izdelke izvažajo tudi na evropski trg.

Za kvalitetno CNC obdelavo aluminijastih odlitkov se obrnite na podjetje KLJUČAVNIČARSTVO MAČEK d.o.o.

Naš strojni park obsegajo varilni stroji, CNC stroji, škarje za pločevino, krivilni stroji, žage, imamo pa tudi kombi, disel viličar ter električni viličar. KLJUČAVNIČARSTVO MAČEK d.o.o. neprestano vlaga v razvoj opreme in izobraževanje kadra. Izvajamo certificiranje varilcev, izobraževanje vodstvenega kadra ter ostala dopolnjevanja znanj.

Nudimo vam profesionalne in strokovne rešitve. Kader, ki se vam bo posvetil, je spoštljiv, prilagodljiv, odgovoren in svoje delo opravlja predano, precizno in vestno. Smo učinkoviti in kvalitetno CNC obdelavo aluminijastih izdelkov izvedemo v kar se da kratkem časovnem roku.

Učinkovito, ugodno in kvalitetno CNC obdelavo aluminijastih odlitkov izvedemo po top ponudbi in top pogojih sodelovanja. Ne odlašajte.

Za vas smo na voljo kadarkoli, zaupajte nam vaše ideje.