Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna gradnja hiše na ključ Ljubljana okolica, GKMB d.o.o.

GKMB d.o.o. smo gradbeno podjetje, ki je na trgu prisotno že od leta 2011. Naše osrednje dejavnosti so:

  • gradnja hiše na ključ,

  • gradbeni inženiring,

  • gradbeni nadzor v vseh fazah gradnje.

Nahajamo se v Ljubljani, a po dogovoru, izvajamo dela tudi v drugih kotičkih Slovenije. Sodelujemo s številnimi preverjenimi dobavitelji in izvajalci gradbenih del.

Kvalitetno gradnjo hiše na ključe izvajamo v Ljubljani in širši okolici Slovenije

Kljub temu, da vam nudimo gradnjo hiše na ključ, po dogovoru prevzamemo tudi izvedbo del in storitev posamezne faze.

V okviru naših storitev izvajamo vodenje in optimizacijo celotnih gradbenih projektov. Skrbimo, da dela na gradbišču potekajo nemoteno, skladno z operativnim planom, kvalitetno in ekonomično. Smo ciljno usmerjeni, našim naročnikom pa tudi svetujemo.

Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme in sledimo vsem novim smernicam na trgu, da vam lahko zagotovimo le najbolj sodobne, moderne, kvalitetne, varne in varčne rešitve.

Kvalitetno gradnjo hiše na ključ zaupajte podjetju GKMB d.o.o. iz Ljubljane

V sklopu gradnje hiš na ključ, gradbenega inženiringa in gradbenega nadzora izdelujemo popise, pripravljamo pogodbe, nadziramo stroške, pripravimo končni obračun, poskrbimo za primopredajo, odpravimo napake v garancijski dobi in izdelamo dokazila o zanesljivosti objekta.

Odlikujejo nas številne izkušnje, znanja, reference in kvaliteta. Trudimo se zadovoljiti želje in potrebe naših naročnikov. Za vas si vedno vzamemo čas in se vam v celoti posvetili. Pri gradbenih delih uporabljamo le najbolj sodobno mehanizacijo.

Pri gradnji hiše na ključ pazimo na estetsko dovršenost, skladnost z okolico in ostalimi elementi ter seveda na visoko kakovost. Pri gradnji hiše na ključ sodelujemo s 40 preverjenimi dobavitelji in izvajalci gradbenih del.

Za naročila, top ponudbo in dodatne informacije o kvalitetni gradnji hiše na ključ, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili. Veselimo se sodelovanja z vami!