Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna izdelava fasad Savinjska, VEZJAK d.o.o.

Iščete zaupanja vrednega mojstra, ki se ukvarja s kvalitetno izdelavo fasad na Savinjskem? Podjetje VEZJAK d.o.o. je svojim naročnikom na voljo v najkrajšem možnem času, saj naročila obdelujemo ažurno. Pripravili vam bomo top ponudbo s top pogoji sodelovanja.

Uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale za zvočno in toplotno izolacijo, za barve in vzorce fasade... Nanašamo jih skladno z navodili proizvajalca in z najbolj sodobno in kvalitetno opremo, ki nam omogoča, da so končane fasade estetsko dovršene, skladne z okolico ter, da imajo dolgo življenjsko dobo.

Kvalitetno izdelavo fasad vam nudimo o vsej savinjski regiji, po dogovoru pa tudi po ostalih delih Slovenije. Dejavni smo tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah. Nudimo vam izdelavo barvne študije, da se lažje odločite in si ustvarite ustrezen vtis.

Naše podjetje je usposobljeno tudi za specialna dela, ki so potrebna pri obnovi stavb, ki so spomeniško zaščitena.

Kvalitetna slikopleskarska dela Savinjska, VEZJAK d.o.o.

VEZJAK d.o.o. pa je podjetje, ki se ukvarja tudi z izvajanjem kvalitetnih slikopleskarskih del po vsej Savinjski. Ves čas sledimo novostim s področja slikopleskarstva, novim trendom in novostim, ki so vezane na dekorativne materiale in tehnike.

Pred pričetkom izvajanja kvalitetnih slikopleskarskih del, pripravimo prostore in jih zaščitimo pred poškodbami in umazanijo, ki jo po končanih delih počistimo. Uporabljamo različne tehnike nanosa in različne materiale, zato lahko dosežemo tako rustikalen izgled, atraktiven, moderen in kovinski videz ali klasičen izgled.

Za lepo urejeno okolico ter bivalnih ali poslovnih prostorov stopite v stik z nami. S kvalitetnimi fasaderskimi in slikopleskarskimi deli bomo na Savinjskem in drugod dosegli vaše zadovoljstvo in zavidljive rezultate. Povprašajte nas po top ponudbi še danes!