Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna obnova kopalnic Maribor okolica

V podjetju Adenma, Kozar Emir s.p. vam nudimo ne le ugodno in kvalitetno obnovo kopalnice, pač pa vaše prostore spremenimo v sanjski dom, ki je prijeten za bivanje, udoben za uporabo in na pogled po vašem okusu. 

Uredimo vam vse storitve, ki so potrebne pri prenovi kopalnice. V Mariboru in okolici vam bodo to potrdile številne zadovoljne stranke. Bodite med njimi in si zagotovite najboljšo ponudbo. Za kvalitetno obnovo kopalnic smo usposobljeni mojstri. Prepričajte se sami!

Na voljo smo vam, ko je v vaši hiši ali stanovanja potrebna kvalitetna obnova kopalnice, Maribor z okolico pa je mesto, kjer iščete dobrega, zanesljivega in hitrega izvajalca.

Izvedemo ali prenovimo po vašem okusu, v okviru vaših finančnih zmožnostih in v najkrajšem možnem času. Ker imamo znanje in izkušnje, dobro poznamo materiale in trende s področja keramike in kopalnic, vam z veseljem tudi svetujemo. Skupaj pridemo do rešitev, ki so lepe, funkcionalne, ekonomične. 

Ugodna celovita prenova kopalnice. V Mariboru z okolico imamo top ponudbo!

Če se kvalitetna obnova kopalnic izvaja z nami, nihče ni razočaran. Delamo v rokih, se držimo dogovorov in tesno sodelujemo s stranko, da vse poteka po njenih željah in v vsestransko zadovoljstvo. 

Storitev obsega: 

  • keramičarstvo,

  • polaganje ploščič,

  • polaganje keramike,

  • polaganje nekaterih inštalacij,

  • namestitev sanitarne opreme, armatur, kopalniškega pohištva,

  • končno čiščenje in preverjanje delovanja vseh elementov.

Ponudbo vam pripravimo individualno, zato s kontaktom ne odlašajte. Pokličite nas ali nam pišite in zaupajte svoje želje. Prilagodljivi smo glede terminov izvedbe, lokacije, kjer je potrebna kvalitetna obnova kopalnice kjerkoli v Mariboru z okolico.