Nazaj na seznam zadetkov

Proizvodnja kvalitetnih oken in vrat za vsak objekt, vsak žep in vsak okus

V podjetju NOMIS, proizvodnja stavbnega pohištva, Renata Zanjkovič s.p. znamo uresničiti vse želje glede

  • oken,

  • vhodnih vrat,

  • garažnih vrat,

  • senčil ali

  • zimskih vrtov.

Z lastno proizvodnjo oken in vrat skrbimo, da tudi najzahtevnejši kupci najdejo stavbno pohištvo po svoji meri.

Prepričani smo, da vas bomo navdušili s ceno, kvaliteto, enostavnim vzdrževanjem oken in vrat in tudi dizajnom. Pridobite ponudbo!

Komu boste zaupali, če so kvalitetna okna in vrata, kar iščete

Če hočete visoko bivalno udobje v svojih prostorih, učinkovito in ekonomično izolacijo, ogrevanje, če hočete varnost oziroma zaščito in dolgoročno rešitev, je izbira kvalitetnega stavbnega pohištva izjemnega pomena.

Seveda se zavedamo, da visoka kvaliteta velikokrat pomeni tudi cenovno višjo investicijo in zato mnogi na koncu popustijo pri standardu kakovosti ter nekaj prihranijo. A pri nas ni tako. Pri nas gresta odlična kvaliteta in odlična cena z roko v roki.

Strmimo k zagotavljanju stalne kakovosti v proizvodnji in cenovni konkurenčnosti izdelkov, saj si želimo, da pri nas kvalitetna okna in vrata, ki dolgoletno oziroma do menjave ne bodo povzročale dodatnih stroškov, niti z vzdrževanjem, saj so narejena iz vrhunskih materialov.

Oddajte povpraševanje in nam zaupajte, kakšna okna, vrata ali ostalo stavbno pohištvo iščete. Svetovali vam bomo in prilagodili ponudbo tako, da boste za svoj denar dobili največ!

Kvalitetna okna in vrata NOMIS Renata Zanjkovič s.p.