Nazaj na seznam zadetkov

OPTICO optika d.o.o.

Cesta 4. julija 40a, 8270 Krško
Prikaži številko
[email protected]
Pon - Pet: 8:00 - 18:00 Sobota: 8:00 - 12:00

Kvalitetna optika Krško, Optika na Vidmu

V Optiki na Vidmu v Krškem se vam posebej posvetimo in vam v nudimo celostno storitev. Svojim očem ponudite najboljšo oskrbno in opremo.

Našo ekipo sestavljajo šolani optometristi in optiki, ki bodo poskrbeli za pravilno izmerjeno dioptrijo in vam pomagali pri izbiri pravilnih očal. Naši izdelki so udobni za nošnjo, vam omogočajo popoln vid in poskrbijo za lep videz.

V naši kvalitetni optiki iz Krškega vam nudimo izdelke po ugodni ceni

Ker smo kvalitetna optika, vam v celoti nudimo pregled oči, izbiro novih očal in izdelavo stekel. Našo storitev opravljamo v prostorih naše Optike na Vidmu v Krškem.

Nudimo vam:

  • popravilo in servis očal,

  • montažo očal,

  • korekcijska očala,

  • sončna očala in

  • kontaktne leče.

Znotraj naše optike se lahko ustavite vsak delavnik in ob sobotah, kjer lahko izkoristite našo ponudbo tedenske meritve dioptrije.

Zakaj obiskati kvalitetno Optiko na Vidmu?

Znamo vam svetovati, kakšen pregled potrebujete. Ko se pri nas naročite, se dogovorimo za termin pregleda in vas ob dogovorjenem času tudi sprejmemo.

Naš optometrist ima ustrezno zanje in izkušnje pri merjenju dioptrije in vam bo ustrezno svetoval o izbiri ustreznih korekcijskih očal ali kontaktnih leč.

Nato se odpravite do našega optika, ki se nahaja v isti stavbi in skupaj z njim izberete ustrezni okvir. Z veseljem vam bodo svetovali, kateri okvir na vas najboljše izgleda ali pa vam v vaš star okvir vgradimo novo korekcijsko steklo.

Našim strankam vedno zagotavljamo ugodne cene in najboljšo storitev.

Očala vam montiramo hitro, kar pomeni, da vam nova stekla montiramo v vaš okvir isti dan, ko prejmemo vaša stekla.

Nahajamo se na naslovu: Cesta 4. julija 40a, Krško, v bivših prostorih lekarne na Vidmu. Medtem ko čakate, da za vas uredimo vaša očala, lahko izkoristite našo dobro lokacijo in popijete skodelico kave, greste po nakupih ali si privoščite sladoled.

Privoščite vašim očem najboljše. Obiščite našo optiko in izkoristite našo kvalitetno storitev.