Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna sanacija dimnikov, EMBIS DIMNIKI

Če iščete ugodnega dimnikarja, ki vam bo kvalitetno izvedel sanacijo dimnikov, se obrnite na podjetje EMBIS DIMNIKI, postavljanje dimnikov, Emil Mešič s.p. saj je daleč naokoli zagotovo eden najboljših ponudnikov. Preverite, zakaj se vedno več strank obrne na nas, ko potrebuje konkurenčnega mojstra za postavljanje ali sanacijo dimnikov.

Nudimo vam celovite storitve. Naši dimnikarji so profesionalni, natančni, zanesljivi in strokovno usposobljeni ter visoko kvalificirani, ki pa vam bodo znali tudi odlično svetovati in vas orientirati. 

Izvedli vam bomo kvalitetno sanacijo dimnikov, da vam bodo še dolgo služili

Sanacija oziroma popravilo dimnika je postopek obnove dimnika, ki je morda poškodovan ali okvarjen. Poškodovan dimnik lahko predstavlja resno varnostno tveganje, saj se dimniki uporabljajo za odvajanje dima in škodljivih plinov iz peči ali kaminov izven objekta.

Pri kvalitetni sanaciji dimnikov dimnik najprej temeljito pregledamo. S tem ugotovimo morebitne težave in poškodbe. To lahko vključuje razpoke, uničenje sten dimnika, zamašitev, nabiranje saj... Nato se odločimo za dela, ki jih bomo izvajali pri sanaciji. Možne rešitve so:

  • popravilo dimnika,

  • zamenjava poškodovanih delov dimnika,

  • popolna rekonstrukcija dimnika.

Pred začetkom kvalitetne sanacije dimnika je potrebno pripraviti delovni prostor okoli dimnika, da zagotovimo varnost in učinkovitost dela. Glede na poškodbe bo morda potrebna sanacija razpok, zamenjava poškodovanih zidakov ali sten dimnika, vgradnja novih izolacijskih materialov in drugi ukrepi, potrebni za ponovno vzpostavitev funkcionalnosti in varnosti dimnika.

Pri kvalitetni sanaciji dimnikov uporabljamo le najbolj kvalitetno, učinkovito in specificirano opremo, materiale in naprave. Sicer pa smo vam v našem podjetju na voljo tako v stanovanjskih kot v poslovnih objektih.

Na voljo smo vam za kvalitetno sanacijo dimnikov po vsej Sloveniji

Pomembno pa je tudi testiranje dimnika. Po opravljeni sanaciji se dimnik testira, da se zagotovi, da pravilno deluje in ne povzroča težav, kot sta dim ali puščanje plina.

Svetujemo vam, da dimnik redno vzdržujete. Redno čiščenje dimnika je pomembno, da preprečimo nabiranje saj in drugih oblog, ki lahko povzročijo nove težave.

Kvalitetna sanacija dimnika je kompleksen proces in pogosto zahteva strokovno znanje in izkušnje, da ga pravilno izvedemo.

Naši dimnikarji se trudijo doseči tesnega sodelovanja s stranko, saj nas zanimajo vse njihove želje in zahteve, ker vemo, da tako dosežemo vaše zadovoljstvo, ki pa je za nas na prvem mestu. 

Našo storitev opravimo znotraj dogovorjenega časa. Po končanih delih vedno preverimo delovanje vašega dimnika in tako poskrbimo za vašo varnost.

Z našim podjetjem lahko pričakujete prvovrstno kakovost izvedenih storitev, smo zelo prilagodljivi in korektni, prav tako pa vam nudimo konkurenčne cene. 

Za kvalitetno sanacijo dimnikov boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte peko navedenih kontaktov. Veselimo se sodelovanja z vami!