Nazaj na seznam zadetkov

ECODRY.SI, ECO - SANACIJA VLAGE IN ZIDNE PLESNI, ŠERBEC TOMAŽ s.p.

logo
sanacija vlage
Brstje 5B, 2250 Ptuj
Prikaži številko
Ponedeljek: 8:00 - 18:00 Torek: 8:00 - 18:00 Sreda: 8:00 - 18:00 Četrtek: 8:00 - 18:00 Petek: 8:00 - 16:00

Kvalitetna sanacija zidne plesni, ECODRY.SI, ECO

Ima vaš dom probleme z vlago? Se vam na zidovih pojavlja plesen in neprijeten vonj? Ukrepajte hitro in preprečite nastanek in širjenje plesni z našimi sistemi podjetja ECODRY.SI iz Ptuja. Smo podružnica uspešnega in poznanega nemškega podjetja ECODRY Systeme GmbH, ki nudi inovativne rešitve za razvlaževanje zidov.

Poskrbeli bomo, da plesen ne bo predstavljala nevarnosti za vas in vaš dom. Z našo intervencijo se bo izboljšala udobnost vašega bivanja in kvaliteta zraka v vaših prostorih.

Pokličite nas za kvalitetno sanacijo zidne plesni v vaših prostorih

Pri podjetju ECODRY.SI iz Ptuja smo uspešno sanirali stanovanjske, poslovne, javne in izobraževalne prostore.

Kaj je skrivnost ECODRY sistemov?

Pri naših sistemih kombiniramo tradicionalno znanje s sodobno računalniško tehnologijo. Uporabljamo dinamična magnetna polja, ki prodrejo v zidove in odstranijo kapilarno vlago.

Kvalitetna sanacija zidne plesni vam bo privarčevala denar

Našim strankam vedno nudimo najbolj optimalne rešitve. Če ukrepate pravočasno, vam lahko z našimi sistemi preprečimo nastanek večje škode, čigar popravilo bi zahtevalo visok cenovni strošek.

Nudimo strokovno svetovanje in hitro odzivnost, saj se vsaki stranki posebej posvetimo. Z vami se dogovorimo o poteku samega dela in se teh dogovorom tudi držimo. Kvalitetno sanacijo zidne plesni vam opravimo v najkrajšem možnem času.

Za več informacij smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktov. Oddajate nam povpraševanje in si pravočasno zagotovite kvalitetno sanacijo zidne plesni.