Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna šola vožnje Ljubljana center, BOLIT d.o.o.

Ste dovolj stari in si želite opraviti izpit za avto? Ste ga izgubili in ga morate ponovno opravljati? Bi radi le osvežili znanje? Za vse to in še več vam je na voljo kvalitetna šola vožnje v Ljubljani centru, BOLIT d.o.o.

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00 uro, po dogovoru pa tudi izven urnika.

Pri nas nudimo zainteresiranim opravljanje izpita za vse kategorije, seveda pa kot se za kvalitetno šolo vožnje zagre, nudimo tudi tečaje CPP, kjer svoje tečajnike optimalno pripravimo na izpitne pole, ki jih čakajo na izpitnem centru.

Svoje delo radi opravljamo in se z zanimanjem lotimo nadgrajevanja svojih znanj in izkušenj, ki jih nato širimo med naše tečajnike.

Zavedamo se, da imajo nekateri že predhodne izkušnje z vožnjo vozila, drugi za krmilo sedejo prvič. A nič hudega, prilagodimo se znanju in izkušnjam vsakogar. Znake, vozilo, cestne predpise in vožnjo boste osvojili kvalitetno, po svojem tempu.

Vozila v TOP stanju, profesionalni inštruktorji

Pomembno nam je, da nam tečajniki zaupajo, da se pod našim mentorstvom dobro in varno počutijo. Vedno skrbimo, da je vozilo v brezhibnem stanju, urejeno, redno servisirano in opremljeno. V kombinaciji z:

  • Mirnim

  • Prijaznim

  • Korektnim

  • Odgovornim

  • Strokovnim inštruktorjem pa je vaš uspeh zagotovljen.

Za vpis v kvalitetno šolo vožnje v Ljubljana centru, BOLIT d.o.o. ali več informacij nas pokličite.

Veselimo se vašega zanimanja.