Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetne avtoelektričarske storitve Koper

Če želite zaupati vašega jeklenega konjička izkušenemu mojstru, da bo opravil kvalitetne avtoelektričarske storitve, ste ga našli. V Kopru je to Emir Seferović s.p. Najdete nas na naslovu Manžan 18, kjer vas pričakujemo zanesljivi avtoelektičarji.

Izberete nas lahko za osnovne avtoelektričarske storitve kot za redne servisne storitve ali najzahtevnejše iskaje napak. Opravimo kontrolo in dopolnitev elektrolita akumulatorjev in njegovih priključkov, menjamo svetlobna telesa in ugotavljamo napake pri delovanju ali pri odpovedi delovanja, poiščemo vzrok za napake ali okvare in jih popravimo.

V okviru kvalitetnih avtoelektričarskih storitev opravimo montažo dodatne opreme in odpravljamo napake na elektromehanski opremi. Napake iščemo tudi z elektronskimi merilnimi instrumenti in uporabljamo testne naprave.

Opravimo kvalitetne avtoelektričarske storitve v naši avtomobilski delavnici v Kopru

Emir Seferović s.p. se lahko pohvali z natančnostjo pri delu, z doslednostjo in odgovornim ravnanjem, saj izvajamo kvalitetne avtoelektičarske storitve in posege na vozilih, od katerih je neposredno odvisna varnost vožnje.

Pri svojem delu natančno opazujemo in imamo čut za detajle. Na prvo mesto postavljamo varnost in kvaliteto rezervnih delov. Uporabljamo le najbolj kvalitetna orodja, opremo in materiale, zato nam lahko popolnoma zaupate. Prav tako pa sledimo vsem novostim na trgu, a vam lahko zagotovimo sodobne in varčne rešitve.

Stopite v stik z nami za naročila in top ponudbo za kvalitetne avtoelektričarske storitve. Veselimo se sodelovanja z vami in pričakujemo vaša povpraševanja.