Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetne storitve z gradbeno mehanizacijo Osrednja Slovenija, KUHTA d.o.o.

Top ponudnik KUHTA d.o.o. je gradbeno podjetje, ki je specializirano za kvalitetne storitve z gradbeno mehanizacijo. S sedežem podjetja v Osrednji Sloveniji, smo na voljo naročnikom iz širše okolice. Ne odlašajte in preverite, zakaj smo uvrščeni med top ponudnike. Zagotovo bomo prepričali tudi vas.

Naša dejavnost zajema različne storitve: zemeljska dela, betonska in armiranobetonska dela, zidarska, tesarska in rušitvena dela, ureditev dvorišča, dovozne poti, vrta, kiper prevozi, kronsko vrtanje betona, storitve z mini bagri ter cestna in hišna infrastruktura.

Kvalitetne storitve z gradbeno mehanizacijo vam nudimo tako pri adaptacijah kot pri novogradnjah. Naša oprema je sodobna in redno vzdrževana, da vam tako lahko nudimo le najvišjo kakovost izvedenih del. Lokacijo dela si najprej ogledamo, nato vam sestavimo top ponudbo, ki občasno zajema akcijske popuste. Pohitite, ker so časovno omejeni.

Nizke gradnje Osrednja Slovenija, KUHTA d.o.o.

Pri nizkih gradnjah se obrnite na podjetje KUHTA d.o.o., ki v Osrednji Sloveniji ponuja odlične rešitve. Specializirani smo za vsa dela cestnih in hišnih napeljav oziroma po projektu zunanje ureditve. Delamo skladno z načrtom, s predpisi, standardi in z dogovori z vami.

V sklopu nizkih gradenj uredimo odvodnjavanje, izkop in napeljavo zunanjih vodovodov, postavimo in priklopimo vodovodne jaške, postavimo peskolove, uredimo zunanjo fekalno kanalizacijo, čistilne naprave, postavimo sistem rezervoarjev, sistem za zalivanje vrta, postavimo vrtne in cestne robnike vseh možnih oblik in dimenzij...

Na trgu se nahajamo že več kot 30 let, v tem času pa smo si nabrali veliko izkušenj in znanj. za kvalitetne storitve z gradbeno mehanizacijo in nizke gradnje smo vam kjerkoli v Osrednji Sloveniji na voljo po predhodnem dogovoru. Stopite v stik z nami in si priskrbite top ponudbo.