Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetne strojne inštalacije, Jure Melinc s.p.

Jure Melinc s.p. je podjetje, ki strokovno in kvalitetno opravi strojne inštalacije, kamor spadajo:

  • vodovod,

  • ogrevanje,

  • toplotne črpalke in

  • klimatizacija.

Delo vedno opravljamo z najboljšimi orodji in opremo, uporabljamo pa le materiale, ki so preverjene kakovosti, da vam tako lahko zagotovimo najbolj kvalitetne končne rezultate. Vlagamo v svoj kader, da kvalitetne strojne inštalacije izvede natančno, učinkovito, dosledno in v dogovorjenem roku.

Odlikujejo nas številna pridobljena znanja, reference in stranke, ki so se za nas že odločile. Preverite, zakaj nas priporočajo.

Spoštujemo vse dogovore s stranko, smo profesionalni in izurjeni, vedno strmimo k doseganju vašega zadovoljstva in vam občasno nudimo akcijske ponudbe. Povprašate nas o popustih in si zagotovite top ponudbo.

Kadarkoli smo vam na voljo za kvalitetne strojne inštalacije

Kvalitetne strojne inštalacije vam torej uredi podjetje Jure Melinc s.p.:

Vodovod

Je prišla tista faza gradnje, ko morate urediti (nove) vodovodne inštalacije? Našli ste top ponudnika! Pred samo izvedbo del vas bomo obiskali in si ogledali objekt. Izvajamo tako inštalacije v novogradnjah kot tudi zamenjavo dotrajanih vodovodnih cevi, saj le-te lahko povzročijo izliv vode. Posebno pomembno je, da smo pri vodovodu pazljivi v stanovanjih, saj lahko pride do namočenosti stropa pri sosedu.

Ogrevanje

Nudimo vam celovite storitve. Z nami boste prihranili čas, denar in energijo. Predvsem pozimi, nam je pomembno, da se v prostoru počutimo udobno, to pa dosežemo tudi z zadostno notranjo temperaturo. Mi vam to pomagamo doseči tudi s svetovanjem.

Toplotne črpalke

Obstajajo visokotemperaturne in nizkotemperaturne toplotne črpalke. Razlikujejo se glede na zajem energije (zrak/voda, voda/voda, geotermalna toplotna črpalka). Pomagamo vam pri izbiri prave glede na moč, ki jo potrebuje vaša toplotna črpalka ter glede na razmerje med vloženo in pridobljeno energijo.

Klimatizacija

Poskrbimo za termično udobje v vaših prostorih. Uporaba klimatskih naprav je pravzaprav nujna v prostorih, kjer je večje število ljudi ali kjer je obratovanje možno le pod določenimi termičnimi pogoji (laboratoriji, operacijske sobe, računalniški centri...). S pomočjo klimatske naprave boste pridobili enostavno upravljanje.

V celoti se vam bomo posvetili in vam pripravili top ponudbo za kvalitetne strojne inštalacije. Veselimo se vaših povpraševanj.