Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetne strojne inštalacije okolica Ljubljane, STEKLAČIČ d.o.o.

V podjetju STEKLAČIČ d.o.o. smo strokovno usposobljeni za izvajanje kvalitetnih strojnih inštalacij. Dejavni smo po vsej širši okolici Ljubljane. Znašli smo se med top ponudniki, ker smo si to prislužili z opravljenimi deli, z odnosom, s cenikom in odzivnostjo. Nudimo vam inštalacije, servis in vzdrževanje.

Kvalitetno izvedemo sledeče strojne inštalacije:

  • vodovodne inštalacije,

  • ogrevanje,

  • plinske inštalacije,

  • prezračevanje,

  • klima,

  • toplotne črpalke,

  • talno gretje.

Vse strojne inštalacije vedno zaključimo v skladu z gradbenim standardi, z varnostnimi predpisi, skladno z načrti in vašimi željami. Delo opravimo učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času ter po prijaznih cenah. Smo profesionalni, spoštljivi, zanesljivi in prilagodljivi, svoje delo pa opravimo predano, vestno in natančno. Uporabljamo sodobno in kvalitetno opremo, orodja in materiale.

Zaupajte nam kvalitetne strojne inštalacije v okolici Ljubljane - top ponudnik STEKLAČIČ d.o.o.

Kvalitetne strojne instalacije, ki jih opravljamo v podjetju STEKLAČIČ d.o.o., izvaja ekipa, ki je strokovno usposobljena. Specializirani smo za vse vrste ogrevanja (na drva, pelete, biomaso, olje, centralno gretje, stensko greje, talno gretje). Izvajamo inštalacije vodnega talnega gretja in električnega talnega gretja.

Kvalitetne strojne instalacije izvajamo v stanovanjskih in poslovnih stavbah, nepogrešljivi pa smo tako v novogradnjah kot pri adaptacijah. Pri plinskih inštalacijah opravimo zagon plinskih peči, namestimo plinske kotle, izvedemo plinske kotlovnice, priklopimo plinske naprave...

Prav tako pa inštaliramo prezračevalne kanale in sisteme, tudi z rekuperacijo. Montiramo toplotne črpalke za talno in radiatorsko gretje, toplotne črpalke voda-voda, zrak-zrak in zrak-voda.

Na nas se lahko zanesete, ko potrebujete kvalitetno izvedene strojne inštalacije kjerkoli v okolici Ljubljane. Za vas si bomo vzeli čas in vam pripravili top ponudbo!