Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetne trsne cepljenke, Trsnica Vrhpolje z.o.o.

Osnovna dejavnost trsničarstva TRSNICE VRHPOLJE z.o.o. je prodaja trsnih cepljenk. Na voljo so:

BELE SORTE
malvazija, rebula, chardonnay, sauvignon, laški rizling, tokaj, sivi pinot, pinela, zelen, rdeča kraljevina, vitovska grganja, pirgulin, briška glera, rumeni muškat, klarnica, pikolit, beli pinot

RDEČE SORTE
merlot, cabernet sauvignon, barbera, refošk, modri pinot, žametna črnina, frankinja

JEDILNE SORTE
kraljica vinograda, žlahtnina, matilde, aurora, alfonz lavale, muškat hamburg, kardinal, perleta, muškat italija, michele paglieri.

Zaupajte nam, kaj iščete in dobili boste točno takšne trsne cepljenke.

Nakup trsnih cepljenk vam omogočamo zelo ugodno. V primeru večjih naročil tudi s popustom.

Zakaj trsne cepljenke kupiti pri nas?

Naši proizvodnji trsnih cepljenk zaupajo kupci od blizu in daleč. Temelji na dolgoletnih izkušnjah, znanju in pozornosti za izhodišče materiale. Podlaga in cepiči morajo biti prvovrstni, da vam zagotovimo trsne cepljenke najvišje možne kakovosti.

Še dodaten razlog, da se obrnete na nas, če iščete kvalitetne, a ugodne trsne cepljenke, je naša strokovna podpora. Vedno smo pripravljeni svetovati, odgovarjati na vaša vprašanja oziroma z vami deliti znanje glede trsnih cepljenk, da boste v svojem vinogradu resnično uspešni. Vedno smo vam pripravljeni svetovati o izboru najboljše kombinacije sorte in podlage glede na vaše zemljišče in klimatske pogoje.

Trsne cepljenke so pakirane po 25 kos. v snopu in v kartonasti embalaži po 400 kosov. Pakiranje je možno tudi v kartonski embalaži po 200 kosov. Skladiščimo jih v hladilnici na temperaturi 2–4 stopinj Celzija.

Ugodne trsne cepljenke prvovrstne kakovosti

Za vse informacije, naročila, dogovor o sodelovanju stopite v stik in si zagotovite top ponudbo za kvalitetne in ugodne trdne cepljenke.