Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetni polizdelki iz tehnične plastike Osrednja Slovenija, SENATOR d.o.o.

SENATOR d.o.o. je podjetje, ki vam nudi kvalitetne polizdelke iz tehnične plastike. Nahajamo se v Osrednji Sloveniji, a delamo z naročniki od blizu in daleč. Zagotavljamo vam visok nivo kakovosti in veliko mero natančnosti. Široka izbira vrhunskih polizdelkov, preverite jo.

Kvalitetne polizdelke izdelujemo iz tehnične plastike, torej iz plastike, ki je namenjena strojni obdelavi. Uporabljamo standardne materiale, inženirske materiale, napredne materiale ter ekstremne oziroma imidirane materiale.

Naše podjetje od leta 1995 zastopa vodilnega proizvajalca inženirske plastike MITSUBISHI CHEMICAL ADVANCED MATERIALS NV. Našim strankam nudimo distribucijo vrhunskih konstrukcijskih termoplastov, kot so palice, plošče in cevi.

Odločite se za kvalitetne polizdelke iz tehnične plastike v Osrednji Sloveniji pri top ponudniku SENATOR d.o.o.

Kvalitetni polizdelki iz tehnične plastike so nepogrešljivi v strojegradnji, vzdrževanju in orodjarstvu. SENATOR d.o.o. je podjetje, ki zaposluje strokoven kader, ki je ciljno usmerjen in predan delu. Neprestano vlagamo v raziskave in razvoj kadra ter opreme. Sledimo novostim na trgu, da vam lahko zagotavljamo sodobne rešitve.

Zagotavljamo tudi visok nivo kakovosti, in kot kemična industrija smo se odločili, da želimo biti ekološko in okolijsko neškodljivi. Zato uporabljamo materiale, ki so najvišje kvalitete in najboljšo logistično podporo. Kot specializirani in izkušeni ponudnik, vam znamo tudi tehnično in strokovno svetovati.

Stopite v stik z nami in nas povprašajte o kvalitetnih polizdelkih iz tehnične plastike v Osrednji Sloveniji, mi vam lahko pošljemo brezplačne kataloge in vzorce. Veselimo se priprave top ponudbe za vas.