Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetni rezervni deli za gospodarska vozila, ALEKSANDER SVETELJ d.o.o.

So kvalitetni rezervni deli za gospodarska vozila tisto, kar iščete? Kot top ponudnik med širokim krogom zadovoljnih strank smo se uveljavili pri podjetju ALEKSANDER SVETELJ d.o.o., kjer zagotavljamo program za Mercedes, Man, Renault, Volvo, Scania, Daf, Iveco ter vse vrste tovornih prikolic.

Izkoristite našo ponudbo kvalitetnih rezervnih delov za gospodarska vozila

Vzdržujemo celovit asortima kvalitetnih rezervnih delov, kot so žarometi in svetlobna oprema, metlice brisalcev, žarnice, akumulatorji, alternatorji, čistilci olja, zavorne ploščice in obloge, sklopke, lamele, potisne plošče, potisni ležaji, ogledala, avtomobilski sedeži, sedla, dvižne noge, izpušni sistemi, vlečne sklopke, zračni ventili, zračne blazine, amortizerji, snežne verige, olja, maziva, električne table, table za označevanje, navigacijske naprave …

Prav vsem izmed naših produktov je skupno to, da so visoke kakovosti in priznanih blagovnih znamk.

Kvalitetni rezervni deli za gospodarska vozila

Kvalitetni rezervni deli za gospodarska vozila so pri nas vedno v zadostni zalogi, da zadostimo povpraševanju, v nasprotnem primeru pa vam jih zagotovimo v najkrajšem možnem času.

Dosledno zagotavljamo kratke dobavne roke, konkurenčne pogoje in ugodne cene naših produktov. Glede celovite ponudbe na enem mestu pa vam bodo naši prijazni prodajni svetovalci z veseljem tudi strokovno svetovali in vam predlagali najoptimalnejše rešitve za vaše želje in potrebe.

Ko bodo kvalitetni rezervni deli za gospodarska vozila tisto, kar boste iskali, izberite naše podjetje ALEKSANDER SVETELJ d.o.o. in se prepričajte sami o tem, zakaj smo se uveljavili kot top ponudnik.

Vabljeni, da nas obiščete v enotah v okviru sledečih odpiralnih časov:

Sedež Kranj: Ponedeljek - Petek: 7.00 – 17.00; Sobota: 8.00 – 12.00

PE Ljubljana: Ponedeljek - Petek: 8.00 – 17.00; Sobota: 8.00 – 12.00

PE Celje: Ponedeljek - Petek: 8.00 – 16.00; Sobota: 8.00 – 12.00

ALEKSANDER SVETELJ d.o.o. vaš naslov za kvalitetne rezervne dele za gospodarska vozila.