Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno brizganje plastičnih mas, RD Picta tehnologije, d.o.o.

Brizganje plastičnih mas je ena od glavnih dejavnosti podjetja RD Picta tehnologije, d.o.o. Našim strankam nudimo strokovno podporo pri reševanju najbolj zahtevnih problemov, saj imamo večletne izkušnje na tem področju.

Sodelujemo s strankami iz cele Slovenije in zastopamo tudi produkte v tujini.

Na nas se obrnite za kvalitetno brizganje plastičnih mas

Na slovenskem trgu veljamo za enega najbolj konkurenčnih ponudnikov z dobro kvaliteto. Kaj nam daje prednost pred ostalimi podjetji?

  • Dolgoletne izkušnje in bogato strokovno znanje kadra,

  • profesionalni poslovni odnos,

  • celovite rešitve,

  • cenovna primerljivost in

  • kratek odzivni čas.

Z našim kvalitetnim brizganjem plastičnih mas, vam zanesljivo pomagamo

Ponujamo podporo, pri iskanju rešitev tudi za najzahtevnejše probleme v tej dejavnosti. Ne odlašajte s klicem v podjetje RD Picta tehnologije, d.o.o., da vam pomagamo s ponudbo storitev, izdelkov oziroma rešitev, ki olajšajo proizvodnjo izdelkov iz plastičnih mas.

Pri nas vam zagotovimo optimizacijo proizvodnje in spreminjanje načina obdelave, prizadevamo pa si za najvišjo možno natančnost, zanesljivost, zmogljivost ter izvedbo. Vedno strmimo k vašemu zadovoljstvu.

Poleg tega ponujamo tudi razne inovativne in učinkovite rešitve s področja orodjarstva, avtomatizacije in procesne tehnologije.

Postanite del naših zadovoljnih strank in nas kontaktirajte za kvalitetno brizganje plastični mas, saj smo za vas vedno na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami!