Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno fasaderstvo in zidarstvo

Saramati Adem d.o.o. Krško je podjetje, ki tudi v težkih ekonomskih časih kvalitetno fasaderstvo in zidarstvo ponuja po zelo konkurenčnih cenah.

Ponosni smo, da ohranjanje najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno, prepriča številne kupce oziroma gradbene investitorje in prepričani smo, da bo ponudba zadovoljila tudi vas.

Vedno se namreč potrudimo, da je za skladna z vsemi vašimi željami, potrebami, pogoji, hkrati pa s svojimi znanji in izkušnjami prispevamo tudi nasvete, kako potek gradnje, pa naj gre za zidarstvo ali fasaderstvo, čim bolj optimizirati v vaše zadovoljstvo.

Kvalitetno fasaderstvo in zidarstvo zmoremo zagotavljati, ker:

  • Zaposlujemo preko 110 zaposlenih z izkušnjami in ustreznimi kvalifikacijami, znanji za delo.

  • Smo dobro opremljeni z voznim parkom, stroji, orodji in ostalo potrebno opremo, ki omogoča kvalitetno izpeljati manjše in večje projekte, ki se nanašajo na fasaderstvo in zidarstvo.

Na prvem mestu je izbira kvalitetnih materialov za fasaderstvo in zidarstvo

Če želite dolgoročno rešitev na objektu, je izbira kvalitetnih zidarskih in fasaderskih materialov izjemnega pomena. Seveda ob tem ne smete pozabiti, da morate vgradnjo prepustiti izkušenemu podjetju, katerega reference, zaključeni projekti potrjujejo, da zna delati z njimi.

Samo pravilna vgradnja materialov, skladna z navodili proizvajalcev, bo namreč prinesla ugodno rešitev. Slabo izvedena dela namreč lahko za naročnike pomenijo izgubo časa in denarja, kar se vam z nami ne bo zgodilo.

Naše fasaderstvo vam izvede vse vrste fasad in fasadnih sistemov. Delamo tudi s sistemi, ki so v skladu z razpisi Eko sklada. Če ste se odločili za takšno fasado, vam bomo pomagali tudi s pripravo dokumentacije za subvencijo za novo fasado.

Kaj še vam ponudimo poleg kvalitetnega fasaderstva in zidarstva?

  • Zemeljska dela in ureditev okolice

  • Nizke gradnje

  • Izdelava objektov na ključ

  • Hidrogradnja in hidroizolacija

  • Splošna gradbena dela

Več o nas preverite s poslanim povpraševanjem.