Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno krovstvo in kleparstvo Savinjska, ZUPANC MIHEC S.P.

Se odločate za novo streho? Gradite novogradnjo?

V obeh primerih vam je lahko v pomoč top ponudnik ZUPANC MIHEC S.P., ki je usposobljen za kvalitetno krovstvo in kleparstvo.

Nahajamo se na Savinjskem in smo vam na voljo daleč naokoli kot eden bolj konkurenčnih izvajalcev. Preverite.

Smo specializirani in strokovno usposobljeni za opravljanje kvalitetnih krovskih storitev.

Pokrivamo z opečno kritino, betonsko kritino, pločevinasto kritino, montiramo točkovne in linijske snegobrane, strelovod...

Pav tako pa naši strokovnjaki izvedejo kvalitetne kleparke storitve, kot so montaža žlebov, odtočnih cevi, vetrnih, zidnih ali zaključnih obrob, montiramo dimniške obrobe in kape, strešna okna ali line, montiramo kupole, svetlobne trakove...

Odločite se za kvalitetno krovstvo in kleparstvo na Savinjskem pri ZUPANC MIHEC S.P.

Streha stavbe nas ščiti pred vremenskimi in drugimi zunanjimi vplivi. Na udaru je vsak dan. Zato se sčasoma obrabi. Takrat je pravi čas, da se odločite za podjetje ZUPANC MIHEC S.P., ki vam priskoči na pomoč s kvalitetnimi storitvami krovstva in kleparstva na Savinjskem.

Krovci in kleparji, ki so zaposleni v našem podjetju, so zanesljivi, natančni, dosledni, prilagodljivi in odgovorni, svoje delo pa opravljamo predano, učinkovito in v najkrajšem možnem času. Držimo se postavljenih časovnih rokov in upoštevamo vse dogovore z vami.

Uporabljamo najbolj kvalitetne kritine, ter najboljša orodja in opremo. Zagotavljamo vam kvalitetno opravljene krovske in kleparske storitve, prijazne cene, profesionalen odnos, strokovno svetovanje ter hitro odzivnost.

Stopite v stik za nami in nam zaupajte vaše želje in potrebe po kvalitetnem kleparstvu ali krovstvu kjerkoli na Savinjskem.

Veselimo se vaših povpraševanj, na katera bomo odgovorili s top ponudbo.