Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno krovstvo in tesarstvo Gorenjska, POTES, d.o.o.

Na podjetje POTES, d.o.o. se lahko zanesete, ko potrebujete specializiranega strokovnjaka za kvalitetno krovstvo in tesarstvo na Gorenjskem, ste našli top ponudnika. Naše znanje pa sega dlje. Zagotavljamo vam tudi skeletne gradnje in izris hiš ter ostala zunanja in notranja strešna dela. 

Ker smo izurjeni in polni izkušenj ter znanj, vam na naše delo nudimo garancijo. Uporabljamo najbolj kvalitetne materiale ter strešne kritine priznanih izvajalcev, upoštevamo želje strank, ki se lahko odločajo med strešnimi kritinami Tondach, Bramac, Trimo, Icopal, Esal, Decra, Hosekra, Gerard, Tegola, Creaton.

Naši mojstri pa naročnikom tudi svetujejo. Z vsemi znanji in izkušnjami smo vam na voljo s strokovnimi in tehničnimi nasveti, ki bodo pripomogli k vrhunskim rezultatom. Kvalitetno krovstvo in tesarstvo z Gorenjske neprestano vlaga v svoje zaposlene in opremo ter sledimo vsem novostim na trgu, da vam nudimo sodobne, varne, varčne in kvalitetne rešitve.

Kvalitetne skeletne gradnje Gorenjska, POTES, d.o.o.

POTES, d.o.o. se ukvarjamo s kvalitetnimi skeletnimi gradnjami kjerkoli na Gorenjskem z okolico. Ker nam je pomembno vaše zadovoljstvo, nas zanimajo vaše želje in zahteve, ki jih vedno prisluhnemo in se jih trudimo uresničiti. Spoštujemo dogovore in roke izvedbe.

Kvalitetne skeletne gradnje na Gorenjskem so z nami zgrajene učinkovito, energetsko varčno, so stilsko dovršene, estetskega izgleda, imajo dolgo življenjsko dobo, so skladne z okoljem in zgrajene po konkurenčnem ceniku. Uporabljamo le najboljši les in ostale materiale.

Za nas se odločite, če iščete top ponudnika za kvalitetne skeletne gradnje na Gorenjskem in v okolici. Ker smo hitro odzivni, se bomo odzvali v najkrajšem možnem času in pripravili najbolj optimalne pogoje sodelovanja.

Veselimo se vaših povpraševanj.