Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno navtično tapetništvo Ljubljana

Si želite sanacije ali prenove notranjosti svojega plovila? Za to bo potrebno kvalitetno navtično tapetništvo, ki je Ljubljani na voljo pri nas, TAPETNIŠTVO SEŠEK PRIMOŽ S.P., kjer smo se med širokim krogom zvestih in zadovoljnih lastnikov plovil uveljavili kot top ponudnik.

Kvalitetno opravljanje storitve navtično tapetništvo nam omogočajo številne izkušnje ter visoka strokovna usposobljenost, ki jim v Ljubljani ni para. Delo opravljamo v sodobno opremljenih prostorih, kjer uporabljamo le vrhunske in najbolj kakovostne materiale, vredne uporabe v plovilih najvišjih kategorij.

S strankami, ki si želijo tapetništva, se naša ekipa pred začetkom izvajanja storitve strokovno posvetuje in predlaga najoptimalnejše rešitve glede na njihove želje in potrebe, vse za to, da bi dosegli njihovo maksimalno zadovoljstvo.

Poleg kvalitetnega navtičnega tapetništva Ljubljani pri nas na voljo tudi tapeciranje pohištva

Poleg kvalitetnega navtičnega tapetništva pa pri nas Ljubljani zagotavljamo tudi tapeciranje pohištva vseh vrst, pri čemer je najbolj priljubljeno tapeciranje vrat.

Ne glede na storitev, ki jo boste pri nas izbrali, vam z dobro organiziranostjo in z uvajanjem inovacij v naše poslovne procese lahko zagotavljamo povsem konkurenčne pogoje in ugodne cene storitev.

Zaupajte naši tradiciji ter številnim pozitivnim referencam in tudi vi za kvalitetno navtično tapetništvo izberite TAPETNIŠTVO SEŠEK PRIMOŽ S.P., Ljubljana. Kontaktirajte nas še danes in zagotovili vam bomo top ponudbo.