Nazaj na seznam zadetkov

Iščete kvalitetno parketarstvo v Osrednji Sloveniji? Našli ste ga

Ste se odločili, da boste v svojo novo zgrajeno hišo položili parket? Se morda spogledujte z alternativami parketu, razmišljate recimo o vinilu ali laminatu? Imate starejše stanovanje, v katerem bi parket potreboval obnovo?

Za vse to in še kaj smo za objekte po Osrednji Sloveniji pa tudi drugje dosegljivi v podjetju Peter Košir s.p.

Podjetje za polaganje talnih oblog smo odprli leta 2007 in si do danes nabrali že veliko referenc, zadovoljnih strank ter znanj in izkušenj. Specializirali smo se za parket, zato boste tudi našli nas, ko boste potrebovali kvalitetno parketarstvo, a uredimo lahko tudi polaganje vinila, laminata ipd.

Preden se odločite za parket ali katerokoli talno oblogo nas lahko pokličite, da vam svetujemo. Pogovorimo se lahko o vrstah lesa, vzorcu polaganja, predstavimo vam prednosti in slabosti izbranih talnih oblog. Skratka, pomagamo vam, da se odločite za rešitev, ki vam bo dolgo všeč, s kvalitetnim polaganjem pa nato poskrbimo, da bo rešitev tudi dolgo uporabna in funkcionalna.

Kot kvalitetno parketarstvo poskrbimo za polaganje novega ali obnovo starega parketa

Parket velja za naravno talno oblogo z izjemno dolgo življenjsko dobo. Parket je namreč možno obnavljati, običajno to storimo na približno 15 let. Z brušenjem površine odstranimo nastale poškodbe, praske, udrtine na parketu, nato pa parket ponovno lakiramo ali oljimo, če želimo mat videz lesa.

Da parket dolgo ostane lep, seveda potrebuje tudi nekaj vzdrževanja oziroma čiščenja. Glede na to, ali boste izbrali lakiran ali oljen parket, vam bomo po polaganju svetovali, katere produkte uporabljati, da bo talna obloga sijala v vsej svoji lepoti.

Kot kvalitetno parketarstvo smo se med strankami uveljavili predvsem zaradi individualnega pristopa k iskanju pravih rešitev. Zaradi prijaznih in strokovnih nasvetov, ki jih podamo, ko imate vprašanja in na koncu tudi zaradi dostopne cene. Zagotovite si jo zdaj - oddajte povpraševanje.