Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno peskanje kmetijske mehanizacije Pomurska, MARJAN SLADIČ, S.P.

Mislite, da je prišel čas za peskanje vaših kmetijskih strojev? MARJAN SLADIČ, S.P. izvaja kvalitetno peskanje kmetijske mehanizacije za stranke iz celotne pomurske regije in širše okolice. Številni naročniki so se že obrnili na nas, storite to tudi vi, če iščete top ponudbo.

Peskanje je postopek, ki ga priporočamo na kmetijski mehanizaciji s trdovratnimi nečistočami. Površine čistimo s pomočjo peska, ki ga nanašamo na nečiste površine pod visokim pritiskom zraka in z veliko hitrostjo. Sicer pa vam nudimo celovite storitve, saj vam poleg peskanja kmetijske mehanizacije nudimo tudi popravilo in servisne storitve.

Naše podjetje se s kmetijsko mehanizacijo ukvarja že več kot 20 let. Uporabljamo le najbolj kvalitetno in sodobno opremo, ki nam omogoča kvalitetne rezultate. Priporočamo vam redno vzdrževanje vaših kmetijskih strojev, pri nas boste to dosegli z minimalni stroški.

Obrnite se na podjetje MARJAN SLADIČ, S.P. za kvalitetno peskanje kmetijske mehanizacije na Pomurskem

MARJAN SLADIČ, S.P. je strokovnjak na področju peskanja kmetijske mehanizacije, ki sledi vsem novostim na trgu, zato vam lahko zagotovimo visoko kakovost. Izvajamo tlačno in turbinsko peskanje. Peskanje je sicer odlična priprava površine na nanos pokrivnih materialov. Očistimo trdovratne nečistoče, rjo ali nanose barve.

Odlikujejo nas hitra odzivnost in učinkovitost. Držimo se postavljenih rokov in spoštujemo vse dogovore z vami. Naš odnos je profesionalen, spoštljiv in korekten.

Stopite v stik z nami, če želite kvalitetno peskanje kmetijske mehanizacije na Pomurskem ali drugod zaupati specializiranemu strokovnjaku. Pripravili vam bomo top ponudbo, ki ji občasno dodamo do -10% popust, ki je časovno omejen, zato pohitite!