Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno polaganje keramike Ljubljana

V keramičarstvu Primož Ponikvar s.p. se ukvarjamo s kvalitetnim polaganjem keramike. Storitve nudimo po vsej širši okolici Ljubljane, na voljo pa smo vam po prehodnem dogovoru. Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo, ki ga v prvi vrsti dosežemo predvsem z visoko kvaliteto, ki vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo končnega izdelka.

Pri kvalitetnem polaganju keramike uporabljamo le najbolj sodobne tehnologije merjenja ter rezanja in kvalitetne izravnalne sisteme. Delamo z opremo, ki je preverjene kakovosti in nam omogoča, da vam zagotovimo varne, moderne in učinkovite rešitve.

Svetujemo vam, da za kvalitetno polaganje keramike izberete izkušenega mojstra, ki bo pri keramičarskih delih dal poudarek na natančnost in kakovost veznih materialov kot so lepila, fugirne mase, silikoni... Mi vam kot top ponudnik zagotavljamo to in še več.

Zaupajte nam polaganje keramike, delamo kvalitetno in po vsej širši okolici Ljubljane

Kvalitetno polaganje keramike izvajamo zunaj na terasah in balkonih, kjer prihaja do temperaturnih razlik in v notranjih prostorih, kjer temperaturne razlike niso tako izrazite, vendar pa je ta keramika bolj obremenjena. Na voljo smo vam tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah.

Primož Ponikvar s.p. ima s polaganjem ploščic veliko znanj in izkušenj, smo dosledni in potrpežljivi, delo pa opravljamo predano in odgovorno ter v najkrajšem možnem času. Seveda pa vam poleg visoke kvalitete, upoštevanja dogovorov in svetovanja, nudimo tudi konkurenčen cenik.

Priskrbite si top ponudbo za kvalitetno polaganje keramike kjerkoli v Ljubljani ali drugod in stopite v stik z nami. Pošljite nam povpraševanje, da vam lahko sestavimo personalizirano ponudbo po vaši meri. Veselimo sodelovanja z vami.