Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno polaganje keramike Savinjska, BERISHA COMPANY

Bi radi imeli urejeno kopalnico? Kaj pa elegantno kuhinjo? S pomočjo podjetja BERISHA COMPANY to ne bodo več želje, ampak bodo postale resničnost.

Naše podjetje se že nekaj let ukvarja s kvalitetnim polaganjem keramike in ploščic. Naša prepoznavnost se dobro širi po Štajerski, kjer smo najbolj aktivni. Prepričajte se sami, zakaj spadamo med TOP PONUDNIKE.

Iščete izvajalca za kvalitetno polaganje keramike?

Sedež našega podjetja se nahaja v Ločah, na Savinjskem. Od tu imamo dobro izhodiščno točko za opravljanje del po celotni Štajerski.

Ko nas kontaktirate, se vašim željam posvetimo. Z vami se pogovorimo in si na lokaciji ogledamo vaše prostore. Delo opravimo v skladu z dogovori.

Poskrbeli bomo za polaganje keramike in ploščic:

  • v kuhinji, kopalnici,

  • stanovanju,

  • balkonu, terasi in ostalih zunanjih površinah.

Ste iz Savinjske? Priskrbite si kvalitetnega izvajalca za polaganje keramike še danes!

V BERISHA COMPANY smo prilagodljivi, saj upoštevamo vaše želje in potrebe. Zavedamo se, da vsak projekt zahteva svoj edinstven pristop.

Smo zanesljivi, spoštujemo roke in se držimo zastavljenega časovnega načrta. Poskrbeli bomo, da bo projekt zaključen pravočasno.

Ker je izbira o materialih, vzorcih in barvah keramike res obsežna, vam bomo delo olajšali s tem, da vam bomo pomagali pri pravilni izbiri.

Ne glede na to, ali potrebujete manjše delo ali večjo prenovo, smo tu za vas. Zaupajte našemu znanju in izkušnjam

Oddajte nam povpraševanje, zaupajte nam vaše želje in mi bomo poskrbeli za vse, saj si vaša kuhinja ali kopalnica zasluži le najboljše.

BERISHA COMPANY, vaš partner za kvalitetno polaganje keramike na Savinjskem.