Nazaj na seznam zadetkov

Obrnite se na nas za kvalitetno polaganje laminata in kvalitetno polaganje parketa

V podjetju Parketarstvo Pivec Boštjan s.p. iz Kamnika smo izvajalec za kvalitetno polaganje laminata, parketa in ostalih talnih oblog. Poskrbeli bomo, da bodo bila vaša tla estetsko lepo in tudi funkcionalna. Dobra talna obloga vam bo namreč nudila tudi kakovostno toplotno in zvočno izolacijo.

Nudimo vam možnost kvalitetnega polaganja:

  • parketa,

  • vinila,

  • laminata in

  • ostalih talnih oblog.

Privoščite svojemu domu kvalitetno polaganje laminata

Laminat je ena izmed priljubljenih talnih oblog, saj je cenovno ugodna in hitro vam ga lahko vgradimo. Za kvalitetno polaganje laminata poskrbi naša uigrana ekipa mojstrov. Tudi če bodo nastopile težave, vam bodo hitro poiskali ustrezno rešitev.

S kvalitetnim polaganjem laminata in ostalih talnih oblog se ukvarjamo že leta. Mnoge stranke iz celotne Slovenije so nam zaupale svoje domove in poslovne prostore, kjer smo jim uredili čudovita in funkcionalna tla.

Pri našem delu vam nudimo le najboljšo storitev po najbolj ugodnih cenah. Strmimo k temu, da našim strankam polepšamo dom.

Čeprav se sedež našega podjetja nahaja v Kamniku, izvajamo dela po celotni Sloveniji. Vi nas samo pokličite in dogovorili se bomo o samemu poteku dela.

Bi raje vaš dom okrasili s parketom? Izvedli vam bomo kvalitetno polaganje parketa

Pri parketu številni hvalijo njegov izgled in trajnost, saj je po navadi narejen iz trdega lesa. Enostaven je za vzdrževanje in dobro zadržuje toploto. Pri tem vam bo tudi naša ekipa izvedla kvalitetno polaganje parketa.

Ne veste, kateri material bi izbrali? Naša voljo smo vam tudi za nasvete. Z različnimi talnimi oblogami imamo bogate izkušnje in vam znamo svetovati, kateri material je najbolj primeren za prostore v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Pri izvedbi vseh talnih oblog opravimo delo, kot se spodobi. K vam pridemo takrat, ko to vam najbolje ustreza in jih zaključimo znotraj zastavljenega časovnega okvirja.

Poznani smo po svoji kvaliteti za polaganje laminata, parketa in ostalih talnih oblog, saj delo opravimo:

  • hitro,

  • zanesljivo in

  • v skladu z vašimi pričakovanji.

Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte.

Naj bo vaša izbira prava! Parketarstvo Pivec Boštjan s.p. vaš naslov za kvalitetno polaganje laminata, kvalitetno polaganje parketa in polaganje ostalih talnih oblog.