Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno polaganje parketa in talnih oblog

Je vaša novogradnja končno prišla v fazo, ko je čas za kvalitetno polaganje parketa ali talnih oblog? Prenavljate stanovanje, hišo, pisarno in želite med renovacijo zamenjati parket, laminat, tekstilni pod?

Prava rešitev vas čaka v trgovini s parketom in talnimi oblogami SRŠA d.o.o. Od ponedeljka do sobote vas prijazno sprejmemo v salonu, kjer vam razkažemo možne rešitve za vaše prostore.

Na voljo so vam profesionalni prodajalci oziroma svetovalci, ki prisluhnejo vašim željam in vam, glede na specifike prostora, način uporabe ter seveda tudi vaš okvirni proračun, svetujejo optimalno rešitev.

Vaše zadovoljstvo vedno postavimo na prvo mesto, zato smo prava izbira, kadar potrebujete kvalitetno polaganje parketa in ostalih talnih oblog. Pomagamo vam, da uresničite svoje želje glede videza, cene, kvalitete in uporabnosti parketa in ostalih talnih oblog.

Pri polaganju talnih oblog uporabljamo le najboljše materiale, ki so primerni za določene površine. Nanašamo jih skladno z navodili proizvajalca.

Na nas se lahko vedno obrnete z vašimi vprašanji, saj smo vam na voljo s strokovnim svetovanjem. Stremimo k temu, da smo še vedno TOP izbira za kvalitetno polaganje parketa.

SRŠA d.o.o. - top izbira za prodajo in polaganje parketa in ostalih talnih oblog

Naša največja prednost je seveda celovitost storitve. Ne le, da prodajamo, pač pa tudi kvalitetno položimo parket in na splošno talne obloge vseh vrst.

V našem podjetju vam torej nudimo:

  • Polaganje, brušenje in lakiranje parketa

  • Polaganje laminata

  • Polaganje PVC talnih oblog

  • Polaganje tekstilnih talnih oblog

  • Uredimo terase in stopnice

Zaposlujemo izkušeno ekipo, ki za izvedbo poskrbi natančno, v dogovorjenem roku na vaši lokaciji (kjerkoli v Sloveniji). Na voljo imamo bogat spekter znanj in izkušenj, s katerimi bomo poskrbeli, da boste vedno imeli na voljo najbolj optimalne rešitve.

Ker vse dobite na enem mestu, prihranite čas in denar, še bolj pa boste zadovoljni, ko boste videli izjemno konkurenčne cene.

Imamo talne obloge v različnih cenovnih razredih, v vseh pa vas čaka optimalno razmerje kakovost/cena.

Pošljite nam povpraševanje za dodatne informacije in nas seveda čim prej obiščite, da se dogovorimo za kvalitetno polaganje parketa ali ostalih talnih oblog. Veselimo se vaših povpraševanj!