Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno popravilo in vzdrževanje plovil,  MAR KOMP, Marko Koradej s.p.

Se vam je pokvarilo plovilo? Je prišel čas za vzdrževanje ali servis? MAR KOMP, Marko Koradej s.p. opravi delo brezhibno, saj je podjetje uvrščeno med top ponudnike za kvalitetno popravilo in vzdrževanje plovil, tudi na terenu.

Izvedemo kvalitetno popravilo in obnovo in vzdrževanje zunanjosti in notranjosti plovila. Na vaše plovilo nanesemo zaščitno sredstvo, tako da vam bo še dolgo služilo. Seveda za vaše plovilo uporabljamo le preverjene materiale, preizkušenih proizvajalcev.

V vseh letih delovanja in kvalitetnih popravil in vzdrževanja plovil, smo pridobili neprecenljive izkušnje in znanja, izbrali smo najboljše dobavitelje materialov, rezervnih delov ter orodij in pridobili mnogo referenc in zadovoljnih strank, ki se za nas vedno znova odločijo.

Za kvalitetno popravilo in vzdrževanje plovil smo vam na voljo kadarkoli v podjetju  MAR KOMP, Marko Koradej s.p.

MAR KOMP, Marko Koradej s.p. je podjetje, ki zaposluje kader, ki aktivno spremlja vse novosti na področju kvalitetnega popravila in vzdrževanja plovil. Sledimo trendom, da vam tako lahko ponudimo le najbolj kvalitetne, sodobne, moderne, varne in ugodne rešitve.

V sklopu kvalitetnega popravila in vzdrževanja plovil vam nudimo poliranje plovil, barvanje plovil, ličenje plovil, sanacijo osmoze, servis in montažo vgradnih in izvenkrmnih motorjev, montažo navigacijskih inštrumentov, nanašanje zaščitnega premaza...

Stopite v stik z nami za dodatne informacije. Kvalitetno popravilo in vzdrževanje plovil je pomembno, saj se s časom kvaliteta novega plovila zmanjša, s tem pa se zmanjša tudi varnost, ki pa bi morala biti na vodi na prvem mestu. Za vaša povpraševanja bomo pripravili top ponudbo.