Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno projektiranje nizkih in visokih gradenj v Sloveniji, TOPOS

Podjetje TOPOS je vaš zanesljiv partner, kadar potrebuje partnerja na področju prostorskega načrtovanja, projektiranja ali geodetskih storitev.

Sedež našega podjetja se nahaja v Novem mestu, kar pomeni, da smo največkrat dejavni na območju Dolenjske in Bele Krajine, ampak na voljo strankam iz celotne Slovenije.

Kadar potrebujete kvalitetno projektiranje nizkih in visokih gradenj v Sloveniji se obrnete na nas

Naše storitve obsegajo:

  • prostorsko načrtovanje

  • arhitekturno projektiranje

  • projektiranje nizkih in visokih gradenj,

  • geodetske storitve,

  • pripravljalni inženiring.

Skrbimo za razvoj mesta in podeželja, saj izvajamo študije prometnega omrežja, oskrbe s pitno vodo in čiščenje odpadnih vod.

Lokalnim skupnostim nudimo strokovno svetovanje in podporo pri prostorskih evidencah in obdelavo grafičnih prikazov prostorskih aktov.

Zakaj smo prava izbira za kvalitetno projektiranje nizkih in visokih gradenj v Sloveniji

Kadar potrebujete izvajalca za ureditev meje, parcelacije, urbanizem, izdelavo prostorskih načrtov na državni in lokalni ravni v okolici Novega mesta in drugod, se obrnite na nas.

Sestavljeni smo iz ekipe strokovnjakov, ki imajo bogate izkušnje na področju nizkih in visokih gradenj. Skrbimo za skrbno zasnovo in načrtovanje vašega projekta. Pri izvajanju projektiranja nizkih in visokih gradenj upoštevamo vaše želje.

Vse naše rešitve so v skladu z lokalnimi gradbenimi predpisi in standardi.

Z našimi strankami odlično sodelujemo in verjamemo, da je odprta komunikacija najboljši recept za uspešno izveden projekt.

Za vsa vprašanja na področju kvalitetnega projektiranja nizkih in visokih gradenj v Sloveniji smo vam z veseljem na voljo.

Oddajte nam povpraševanje in posvetili se bomo vašemu projektu. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.