Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno računovodstvo Brežice Posavje, Janja Škoflanc Cerjak s.p.

Računovodski servis Janja Škoflanc Cerjak s.p. smo majhno, a hitro rastoče podjetje, ki že vrsto let predvsem lokalno zagotavlja celovito podporo pri poslovanju.

Našim strankam nudimo kvalitetno računovodstvo v Brežicah in Posavju, kjer poskrbimo za celostne računovodske in knjigovodske storitve ter poslovno poslovanje. 

Delamo s samostojnimi podjetniki, gospodarskimi družbami, društvi in kmeti.

Naše kvalitetno računovodstvo Brežice, vam je na voljo v celotnem Posavju

Z veseljem vam pomagamo, če ste na začetku, da poslovanje zastavite kar najbolj uspešno. Novim podjetjem, ki se odločijo sodelovati z nami.

Seveda sodelujemo tudi s podjetji, ki so na trgu dalj časa in želijo zamenjati računovodski servis in potrebujejo kvalitetno računovodstvo iz Brežic in Posavja.

Celotna naša ponudba:

  • Ugodno poslovno svetovanje

  • Kvalitetno računovodstvo in knjigovodski servis 

  • Elektronski plačilni promet

  • Vodenje evidenc

  • Kadrovsko svetovanje

Za vse našteto smo zelo konkurenčni. Tako s svojim znanjem, izkušnjami kakor cenovno.

Prepričajte se sami o našem kvalitetnem računovodstvu iz Brežic in Posavja

Našim strankam se popolnoma posvetimo in spoznamo vašo dejavnost ali obrt. Želimo biti vaš zanesljivi partner pri izvajanju kvalitetnega računovodstva.

Številni se obračajo na računovodske servise, ker nimajo časa ali znanja, da bi se s tem ukvarjali. Pri Računovodski servis Janja Škoflanc Cerjak s.p bomo za vse poskrbeli mi, da se vi lahko posvetite vodenju vašega podjetja.

Pridobite ponudbo in se prepričajte sami, da nudimo kvalitetno računovodstvo iz Brežic in Posavja. Zagotavljamo vam, da vam bomo poiskali ustrezne rešitve.