Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno računovodstvo Savinjska, RAMOJA Mojca Žafran s.p.

RAMOJA RAČUNOVODSTVO, Mojca Žafran s.p. je na trgu prisotno že skoraj 40 let. Na Savinjskem smo poznani kot kvalitetno računovodstvo, ker se vsaki stranki posebej posvetimo. Poglobimo se v vašo dejavnost, delovanje, poslovanje in računovodske zadeve. Smo fleksibilni in imamo posluh za vaše želje in ideje.

Smo pošten računovodski servis, ki računovodske storitve opravi učinkovito, natančno, zanesljivo, v dogovorjenih rokih, odgovorno in etično. Poskrbimo, da stroške vašega podjetja zmanjšamo na optimalno raven in poskrbimo, da imate dovolj časa za opravljanje vaše dejavnosti.

Sodelujemo z društvi, mikro podjetji, majhnimi privat podjetji, s.o.-ji ... Ni vam potrebno skrbeti za vaše osebne in poslovne podatke in informacije, saj so pri nas varno shranjeni, skladno z zakonodajo GDPR. Zagotavljamo vam konkurenčen cenik, profesionalen odnos, korekten pristop, kvalitetno opravljene računovodske storitve ter svetovanje s področja poslovanja, knjigovodstva, računovodstva in davkov.

V kvalitetnem računovodstvu Ramoja s Savinjske smo vam vedno na voljo

V sklopu kvalitetnega računovodstva, vam v RAMOJA Mojca Žafran s.p. nudimo sledeče računovodske storitve:

  • knjigovodske storitve,

  • kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja),

  • pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, preoblikovanju, pripojitvi ter razdelitvi podjetja,

  • možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke,

  • možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke,

  • možnost elektronskega poslovanja - program E-RAČUNI,

  • možnost elektronskega bančništva (plačevanje in izdajanje preko vseh bančnih programov) ...

Vodimo vašo poslovno knjigo, evidence in skrbimo za obračune plač, davkov, prispevkov ... Ker smo izurjeni in izkušeni, se na nas lahko zanesete v največji meri.

Odločite se za naše kvalitetno računovodstvo in pridobite kvalitetno pomoč in dosledno in kvalitetno opravljene storitve. Pričakujemo skupno sodelovanje po top ponudbi!