Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno slikopleskarstvo Osrednja Slovenija, MS storitve

Iščete nekoga, ki bi vam pobarval vaše stene ali izdelal fasado? V podjetju MS storitve, gradbeništvo, trgovina, d.o.o. iz Domžal smo strokovnjaki za kvalitetno slikopleskarstvo in fasaderstvo na območju Osrednje Slovenije.

Barve so tiste, s katerimi lahko popestrite vaš dom sli poslovni prostor. Pri našem podjetju opravljamo vse vrste zaključnih del in se vedno potrudimo, da vam nudimo le najboljšo storitev.

Pokličite nas za kvalitetno slikopleskarstvo v Osrednji Sloveniji

Naše storitve zajemajo, kvalitetno izvedbo:

  • slikopleskarskih del,

  • štukature,

  • dekorativni omet,

  • fasade,

  • suhomontažo in

  • pleskanje lesa.

S slikopleskarstvom in fasaderstvom se ukvarjamo že leta in smo si v tem času nabrali bogate izkušnje.

Pred začetkom del si ogledamo vaš objekt in vam strokovno svetujemo o sami izvedbi del. Če ste zadovoljni, vam pripravimo ponudbo in pričnemo z deli.

Vaše zadovoljstvo je za nas vedno na prvem mestu, zato vam vedno poiščemo ustrezne rešitve.

Smo pravi naslov za kvalitetno fasaderstvo v Osrednji Sloveniji

Poskrbeli bomo, da bo tudi zunanjost vašega doma izgledala lepo. Z izvedbo kvalitetnega fasaderstva, ne poskrbite le za estetiko, ampak tudi za izolacijo vašega doma. Fasada vam namreč nudi dodatno toplotno in zvočno izolacijo.

Pri našem uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale in orodja. Zagotavljamo vam, da bodo slikopleskarska in fasaderska dela opravljena kvalitetno in vam v zadovoljstvo.

Na trgu imate na voljo širok spekter barv, med katerimi lahko izbirate. Pri izbiri vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali poiskati barvo in material, ki bo ustrezal vašim željam.

Bi radi vaš svet popestrili z barvo? Oddajte nam povpraševanje! Vsakega novega projekta se vedno razveselimo. Za vsa vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.

MS storitve, gradbeništvo, trgovina, d.o.o., vaš strokovnjak za kvalitetno fasaderstvo v Osrednji Sloveniji.