Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno steklarstvo Ljubljana, Steklarstvo Bežigrad

Steklo je pomemben gradbeni element naših stavb. Brez njih v sobah ne bi bilo naravne svetlobe, tuš kabine bi bile narejene iz ostalih materialov in skozi balkonska vrata se ne bi dalo videti.

Vnesite svetlobo v svoj dom, poslovni ali katerikoli drug objekt in kvalitetno STEKLARSTVO BEŽIGRAD trgovina in storitve d.o.o. vam pri tem pomaga!

Steklarstvo je pomembna panoga v gradbeništvu

O steklarjih v našemu vsakdanu ne pomislimo veliko, ampak če si pogledamo naš dom ali poslovni prostor, ugotovimo, koliko elementov je narejenih iz stekla.

Steklo sodi k modernim gradbenim materialom, s katerim svojim domovom in drugim stavbam dajemo moderen videz.

Najbolj pogost gradbeni material so okna. Poznamo različne vrste oken. Tista, ki imajo enojno, dvojno ali trojno zasteklitev. Pri gradnji lahko uporabljamo tudi kaljeno ali lepljeno steklo, iz katerega lahko naredimo zastekljeno ograjo. Kvalitetno steklarstvo v Ljubljani vam bo znalo ustreči v vseh vaših željah.

Številni se odločajo za zasteklitev balkona ali zimskih vrtov. K področju steklarstva spada tudi izdelava ogledal. Zaupajte kvalitetnemu steklarstvu v Ljubljani in vdahnili bomo vašim idejam obliko.

Steklarstvo z dolgo tradicijo v Ljubljani Bežigradu

V Steklarstvu Bežigrad imamo dolgo steklarsko tradicijo. Že vrsto del izdelujemo kvalitetne izdelke iz stekla. Naše znanje podajamo naprej in ga hkrati nadgrajujemo. Sledimo novim trendom in jih vpeljujemo v naše izdelke. Poizkušamo tudi nove tehnike izdelovanja steklenih izdelkov, ki jih vključujemo v naše delo.

Našim strankam se posvetimo. Vsakemu se prilagodimo in izpolnimo vaše želje.

Kvalitetno steklarstvo Ljubljana, Steklarstvo Bežigrad, izdelujemo naslednje steklene izdelke:

  • Tuš kabine

  • Steklene kuhinjske obloge

  • Ogledala po naročilu

  • Drsna steklena vrata

  • Kaljeno steklo

  • Zimski vrtovi

  • Zastekljeni balkoni

Kvalitetne steklene izdelke vam v vašem domu tudi montiramo.

Da bo vaš dom napolnjen z naravno svetlobo ter da bo imel moderen izgled, se odločite za kvalitetno Steklarstvo Bežigrad d.o.o. in nas pokličite.