Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno tesarstvo, krovstvo Osrednja Slovenija, ANTON BUČAR S.P.

Zaupajte podjetju ANTON BUČAR S.P., ko se odločate o najbolj konkurenčni izbiri in, ko iščete kvalitetno tesarstvo in krovstvo v Osrednji Sloveniji. Na voljo smo vam po dogovoru kjerkoli, saj se vam radi posvetimo takrat, ko imate vi čas za nas.

Pri tesarskih in krovskih storitvah uporabljamo le najboljše materiale, ki so preverjene kakovosti. Večinoma uporabljamo smrekov les, za prekrivanje streh pa uporabljamo različne strešne kritine priznanih blagovnih znamk, po želji naročnika.

Poleg kvalitetnega tesarstva in krovstva vam nudimo tudi izdelavo in postavitev novih lesenih konstrukcij, lesenih objektov vseh vrst, nadstreškov, manjših vrtnih kozolcev, toplarjev, čebelnjakov, lesenih ut, izvajamo adaptacije starih ostrešij, izdelujemo otroška igrala...

Kvaliteten CNC razrez lesa, Osrednja Slovenija, ANTON BUČAR S.P.

ANTON BUČAR S.P. je pravi strokovnjak tudi za kvaliteten CNC razrez lesa. Izvajamo ga na najsodobnejših strojih, imamo lasten strojni park, ki je moderen in kvaliteten. Smo natančni, dosledni, imamo oko za detajle in prilagodljivi.

Našo ekipo odlikujejo ciljna naravnanost in strmenje k doseganju naročnikovega zadovoljstva. Kvaliteten CNC razrez lesa opravimo učinkovito, spoštujemo postavljene roke in vse ostale dogovore z vami. Delo opravljamo predano, resno in odgovorno.

Kontaktirajte nas za kvalitetno tesarstvo, krovstvo ali kvaliteten CNC razrez lesa v Osrednji Sloveniji ali kjerkoli drugod. Pripravili vam bomo top ponudbo, ki je ne boste želeli spregledati.