Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno zidarstvo in fasaderstvo Goriška, NAFČE d.o.o.

Iščete primernega izvajalca za gradnjo vaše hiše, mogoče poslovne stavbe ali katerega drugega objekta? Na Goriškem, je to zagotovo podjetje NAFČE Gradbeništvo, trgovina, storitve d.o.o. Najdete nas v Solkanu, na voljo pa smo stranka iz celotne Goriške.

Izvajamo:

  • Zidarska dela

  • Fasaderska dela (popravilo, obnova, ureditev fasad)

  • Slikopleskarska dela

  • Suhomontažo

  • Polaganje talnih oblog

Vse na enem mestu bi lahko rekli. Tako vam ni potrebno iskati in usklajevati več mojstrov na enkrat. Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu. Zato upoštevamo vaše želje, predloge in vam svetujemo spremembe, ki so bolj primerne za vas.

TOP zidarska in fasaderska dela Goriška

Z nami, lahko računate, na dobro narejena zidarska in fasaderska dela kar jih Goriška pozna. To pa je mogoče ker se na delo spoznamo, smo se pripravljeni učiti in dobro prakso iz tujine ali podjetij dejavnih na področju, ki ga izvajamo tudi mi, upoštevati tudi pri našem delu in storitvah, ki jih nudimo.

Posebno pozornost pri gradbenih delih, pa je dobro nameniti tudi izbiri materiala. Pri tem strankam vedno polagamo na srce, naj dobro premislijo in se pozanimajo o kvaliteti. Saj Je na dolgi rok to modra investicija, ki se povrne.

Če želite vam pri tem pomagamo, svetujemo in vas usmerjamo. Lahko pa izbiro materiala v celoti prepustite nam.

Fasaderska in zidarska dela izvajamo po vsej Goriški, večje in manjše naloge, za nas niso nobena težava, vsem pa namenimo enako mero pozornosti in skrbnosti, saj želimo uspešno poslovno pot graditi na dobrih ustnih referencah.

NAFČE Gradbeništvo, trgovina, storitve d.o.o. za TOP zidarska in fasaderska dela na Goriškem.