Nazaj na seznam zadetkov

Proizvodnja laboratorijskega in medicinskega pohištva ter opreme po naročilu za vse ostale prostore

Glavna storitev podjetje MED - LAB Miloš Rauh s.p. je že od začetkov delovanja proizvodnja pohištva za laboratorije in razne druge prostore, ki se uporabljajo v dejavnosti medicine.

Vse laboratorijsko in medicinsko pohištvo je pri nas narejeno po naročilu oziroma po meri. V proizvodnji uporabljamo najkakovostnejše materiale priznanih proizvajalcev, ki imajo pridobljene certifikate, da dobite popolno skladnost s predpisi in vašimi željami.

Že več kot 25 let razvijamo in oblikujemo program pohištva za inštitute, bolnišnice, ambulante, lekarne, laboratorije. Ker znamo prisluhniti strankam in se prilagajamo potrebam na trgu, pa smo leta 2013 v ponudbo dodali tudi pohištvo za opremo stanovanj. V sodobni proizvodnji vam lahko izdelamo:

  • kuhinje

  • jedilnice

  • spalnice

  • dnevne sobe ...

Zakaj izbrati delovno pohištvo (laboratorijsko, medicinsko) ali stanovanjsko opremo po naročilu

Izdelava pohištva po meri ima mnoge pozitivne prednosti od nakupovanja v trgovinah. Najpomembnejša prednost je, da z izdelavo po naročilu maksimalno izkoristimo prostor. To je posebno pomembno, če prostori nimajo standardnih dimenzij oziroma standardizirano pohištvo ne paše vanj.

Poleg tega so predvsem v delovnih prostorih kot so laboratoriji, ambulante in ordinacije delovne potrebe bolj specifične, kar je s pohištvo po meri enostavno rešljivo.

Mi smo vam na voljo od zamisli do končne rešitve, in še celo, če že imate laboratorijsko, medicinsko ali stanovanjsko pohištvo in si ga želite predelati ali dodelati.

Z znanjem, izkušnjami, inovativnostjo in kreativnostjo bomo poskrbeli za maksimalno udobje v prostorih, popolno funkcionalnost pri uporabi in seveda tudi za všečen videz.

O posameznih