Nazaj na seznam zadetkov

Lasersko, plazemsko rezanje kovin Pomurje, Virs d.o.o.

V podjetju Virs d.o.o. iz Pomurja se ukvarjamo z laserskim in plazemskim rezanjem kovin. Smo tudi specializiran dobavitelj opreme.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da na področju laserskega in plazemskega rezanja kovin ustrežemo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Svoje delo jemljemo resno in zavzeto ter ga opravimo v rokih.

Za lasersko in plazemsko rezanje kovin Pomurje smo vam vedno na voljo

Sicer pa vam v našem podjetju ne nudimo le laserskega in plazemskega rezanja kovin, smo prava izbira tudi, ko potrebujete:

  • servis rezalne opreme,

  • servis varilne opreme,

  • validacijske meritve ter

  • pomoč na daljavo.

Če boste za lasersko ali plazemsko rezanje kovin in varilno rezalne sisteme izbrali nas, se ne boste zmotili!

Usluge laserskega in plazemskega rezanja kovin iz Pomurja slovijo predvsem po kvaliteti. Poleg tega pa vam zagotavljamo še konkurenčne cene, profesionalen pristop ter spoštovanje dogovorov.  

Naša strokovno usposobljena ekipa na področju laserskega in plazemskega rezanja kovin, pa vam po potrebi tudi prijazno svetuje.

Kar se tiče varilne opreme, smo pooblaščeni serviser za Kemppi s certificiranim in strokovno usposobljenim kadrom. Odlikuje nas hitra odzivnost in originalne rezervne dele.

Prav tako pa smo pooblaščeni serviser rezalne opreme dobavitelja Bystronic in Microstep. Zagotavljamo vam celovite rešitve.

Naš cilj je sodelovati pri izbiri optimalne opreme za vaše potrebe. Želimo si, da bi pripomogli k nemotenem in dolgem delovanju dobavljenih sistemov.

Postanite del naših zadovoljnih strank in nas kontaktirajte, saj smo za vas vedno na voljo. Vabimo pa vas tudi k ogledu naše spletne strani.

Lasersko, plazemsko rezanje kovin, varilno rezalni sistemi, vse na enem mestu v Pomurju!